Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μηνύσεις και… επίθεση Μπέου σε Πατέρα – “Ενήργησε κατά του ΠΑΟ”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κατέθεσε μηνύσεις εναντίον του Αλέξη Κούγια και του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, ενώ ζήτησε από τον Πατέρα να δώσει στην διάθεση της εισαγγελίας τα τηλέφωνα που έκανε από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου.

Η μήνυση στον πρώτο αφορά την εμπλοκή του ονόματος του κ. Μπέου στην υπόθεση με τις κασέτες και στο δεύτερο για υποκλοπή.
 
Μετά την κατάθεση των μηνύσεων, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε:“Οτι έχω να πω θα το πω στον εισαγγελέα. Τώρα έχω να κάνω την εξής δήλωση: Οπως λένε οι πολιτικοί, πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να πάει μέχρι τέλους. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Εγώ έχω στην διάθεση της εισαγγελίας όλα τα τη τηλέφωνα μου. Ας κάνει το ίδιο και ο Νίκος Πατέρας για τις συνομιλίες που είχε από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου, δηλαδή και την επομένη του αγώνα Αρη – ¨Παναθηναϊκού και να μάθετε πόσες φορές μίλησε με τον Γιώργο Δαλούκα και τι είπε και για μένα.

Θέλω επίσης να πω κάτι για κάποιους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον Νίκο Πατέρα. Στις τελευταίες εκλογές της Σούπερ Λίγκας συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει Πρόεδρος στην διοργανώτρια αρχή εκπρόσωπος της ομάδας μου πηγαίνοντας ενάντια στην ομάδα του τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να καταθέσω μηνυτήριες αναφορές. Εάν θέλει η Πολιτεία μπορεί να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε