Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μήνυση “Καπετάνιου”! – Απάντηση Βγενόπουλου

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου των “πρασίνων” για τον ισχυρισμό του τελευταίου πως η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια από την ΓΓΑ. Η δήλωση του “Καπετάνιου” και η απάντηση του “Mr Miig”.

Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάει στα δικαστήρια τον “Mr Mig” για όσα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει σχετικά με το θέμα της Παιανίας.
 
Θυμίζουμε ότι το προπονητικό κέντρο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και πρόεδρος του κέντρου είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Η δήλωση του Γιώργου Βαρδινογιάννη:

«Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία.

Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την ενέργεια του Γιώργου Βαρδινογιάννη, ενώ τον κατηγόρησε για ψευδή καταμήνυση.

Ο Μr MIG έδωσε στη δημοσιότητα και το συμφωνητικό για την Παιανία, η οποία ενοικιάζεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον οικογένεια Βαρδινογιάννη έναντι 1.050.000 ευρώ το χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

Αποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά. Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ΄ελάχιστον. Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη για ψευδή καταμήνυση.

Λυπούμαι ειλικρινά διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.

Επίσης απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με την σημερινή κατάσταση όπου υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ με ενοίκιο 1.050.000 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!

Υ.Γ.1. Συνημμένα μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη στα εγκαίνια της Παιανίας το 1981. Ποιος να φανταζόταν τότε ότι «το έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον Παναθηναϊκό» θα κατέληγε σε συμφωνητικό υπεκμίσθωσης;
 
Υ.Γ.2. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε και το συμφωνητικό υπεκμίσθωσης με τους προαναφερόμενους αλλά και τους λοιπούς ενδιαφέροντες όρους της συμφωνίας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε