Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Μήνυση κατά πιλότου της F1 για βιαιοπραγία!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Άντριαν Σούτιλ έχει σοβαρά μπλεξίματα αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Έρικ Λουξ θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Γερμανού πιλότου της Force India λόγω του επεισοδίου που είχαν οι δύο άντρες σε νυχτερινό κέντρο της Κίνας.

Ένα συμβάν που δεν είναι συνηθισμένο στο μαγικό κόσμο της F1 ήρθε να ταράξει τα νερά. Στο περιθώριο του Κινεζικού γκραν πρι ο Άντριαν Σούτιλ φέρεται να χτύπησε τον Έρικ Λουξ και μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι ο Γερμανός πιλότος τραυμάτισε στο λαιμό με σπασμένο μπουκάλι τον διευθύνοντα σύμβουλο της Renault.

Ο οδηγός της Force India ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του αλλά ο Λουξ δεν τη δέχτηκε και έτσι οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

“Ύστερα από τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Απριλίου ο κύριος Λουξ αποφάσισε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του κύριου Σούτιλ για επίθεση και σωματική βλάβη. Μόλις η μήνυση κατατεθεί η FIA θα ειδοποιήσει τον πιλότο και την Force India. Επιπλέον, πρέπει να αναφερθεί πως ο Λουξ δεν αποκλείει να καταθέσει εναντίον και άλλων προσώπων που εμπλέκονται σε αυτό το θέμα” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του Λουξ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε