Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μήνυση οπαδού κατά Τεόντοσιτς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η υπόθεση με το μπουκάλι, το οποίο πέταξε ο παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν τελείωσε. Το χειρότερο σενάριο για τον Σέρβο γκαρντ τον θέλει να αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και να απελαύνεται από την Ελλάδα!
Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό που έγινε στον δεύτερο αγώνα των τελικών της Α1, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, που είχε για μεγάλο… πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς.
 
Ο Σέρβος γκαρντ των “ερυθρολεύκων” εκνευρισμένος από την εξέλιξη που είχε πάρει η αναμέτρηση για την ομάδα του, πέταξε ένα μπουκάλι προς τις εξέδρες όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.
 
Οι διαιτητές δεν είδαν το συμβάν, αλλά οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε καταγγελία, η αστυνομία το κατέγραψε στην έκθεση της, ενώ αναρτήθηκε από τα “prasinanea” και σχετικό βίντεο. Έτσι ο αθλητικός δικαστής τον κάλεσε σε απολογία.
 
Σαν αποτέλεσμα, είχαμε τον Τεόντοσιτς να τιμωρείται με πρόστιμο 6.600 ευρώ. Τα προβλήματα όμως για το… κακό παιδί του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν τελείωσαν εκεί.
 
Οπαδός κατέθεσε μήνυση στον παίκτη και η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά τα χειρότερα σενάρια -και πιο ακραία- φέρνουν τον παίκτη του Ολυμπιακού σε πολύ δύσκολη θέση.
 
Σε περίπτωση που καταδικαστεί, ο Τεόντοσιτς κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα, ενώ λόγω της Σερβικής υπηκοότητας του κινδυνεύει μέχρι και με απέλαση!

Δείτε το βίντεο με τον Τεόντοσιτς να πετά το μπουκάλι:

Διαβάστε επίσης…
 

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε