Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιραλάς: Αισθάνομαι υπέροχα – Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, ο Κέβιν Μιραλάς, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα βρήκε στην Ελλάδα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνίζεται στην επίθεση.

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον μάνατζερ του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί αφού αυτός περνάει υπέροχα στον Ολυμπιακό.

“Ο μάνατζέρ μου είχε κάποια προβλήματα με το νέο ιδιοκτήτη λόγω κάποιων οικονομικών ζητημάτων, αλλά αυτό δεν απασχολεί εμένα. Θέλω να πετύχω, έχω ωριμάσει και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ό,τι έγινε στη Σεντ Ετιέν την περασμένη σεζόν ανήκει στο παρελθόν και γυρίζω σελίδα.

Είχα ανάγκη να βρω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό ήταν το ιδανικό για μένα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ από αθλητικής πλευράς, ενώ και η ζωή εδώ είναι φανταστική.Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει σε μένα και με χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης, που είναι η καλύτερη θέση για μένα. Θέλω να σκοράρω, αλλά δεν σκέφτομαι μόνο το γκολ. Έχω ήδη δώσει κάποιες ασίστ. Αισθάνομαι υπέροχα.”

“Δένει” Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε