Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιραλάς: Με κορόιδευαν οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμος να… πάρει εκδίκηση από τους Έλληνες φίλους του που του έκαναν “καζούρα” για τον αποκλεισμό της Εθνικής Βελγίου από το Euro 2012 δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς που μίλησε και για την οικονομική κρίση στην χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού:

“Οι Έλληνες συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό με κορόιδευαν επειδή το Βέλγιο δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2012 σε αντίθεση με τη δική τους ομάδας. Ελπίζω απόψε να γελάσω εγώ σε βάρος τους και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τόσο κακοί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των ερυθρόλευκων.

Αναφορικά με τη θέση που αγωνίζεται, σημείωσε: “Η θέση του σέντερ φορ δεν είναι αυτή που προτιμώ, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Στον Ολυμπιακό παίζω από τα αριστερά και χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι για να διεισδύω και να σουτάρω. Θα δοκιμάσω και σήμερα”.

Για την πορεία του στην Εθνική, είπε: “Τα τελευταία χρόνια η πορεία μου στην εθνική ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Στον Ολυμπιακό όμως τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θέλω να επωφεληθώ από αυτό”.

Όσον αφορά τέλος την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, τόνισε: “Η κατάσταση για τον κόσμο είναι δύσκολη, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερη. Τα γήπεδα είναι γεμάτα. Ξέρω πως υπάρχουν προβλήματα στις πληρωμές, αλλά αν το συγκρίνεις με άλλους τομείς στην Ελλάδα, δεν είναι τόσο κακά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε