Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μητρο-γκολ – Δεν χάνει ούτε στα πέναλτι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη Νιούκαστλ, έμειναν με δέκα παίκτες όμως δεν πτοήθηκαν. Ο Μήτρογλου ισφοφάρισε σε 1-1 ενώ όπως και απέναντι στην Μπράγκα, στα πέναλτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνέχισε τις δοκιμές παικτών και συστημάτων. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν είχε καλό πρόσωπο όμως στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Η Νιούκαστλ παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές και μόνο ο Παπα Σισέ από τα μεγάλα της αστέρια αγωνίστηκε για λίγα λεπτά.

Η Νιούκαστλ είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρει ισορροπία. Στο 25′ μετά από φάσης διαρκείας ο Τέιλορ έδωσε προβάδισμα στους Άγγλους.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ουσιαστικά μόνο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο στο 32΄. Στο δεύτερο μέρος ο Ζαρντίμ έκανε ακρετές αλλαγές και η εικόνα της ομάδας του ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Η είσοδος στο ματς του Πάντελιτς μετέτρεψε το σύστημα των ερυθρόλευκων σε 4-4-2 αλλά δεν πρόλαβε να το… χαρεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Αφού πρώτα ο Μήτρογλου έχασε την ευκαιρία στο 72΄να σκοράρει, 2 λεπτά αργότερα ο Μοντέστο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αμπντούν που ήταν και πάλι εξαιρετικός, πάσαρε στο 80′ στον Μήτρογλου και ο Έλληνας επιθετικός έγραψε το τελικό 1-1. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι αλλά ούτε εκεί υπήρξε νικητής με τις δύο ομάδες να ευστοχούν στα 4 από τα 5 πέναλτι. Ο Τάτος έχασε το “ερυθρόλευκο” πέναλτι.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Σιόβας, Παπάζογλου, Ντιελνά, Τοροσίδης, Φέισα, Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Φετφατζίδης, Λυκογιάννης, Τζεμπούρ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άρχισε με: Kάρολ, Σιόβα, Μανωλά, Χολέμπας, Τοροσίδη (68΄Πάντελιτς), Μοδέστο, Μανιάτη, Τάτο, Βλαχοδήμο, Αμπντούν, Μήτρογλου (85΄Καραγκούνης) 

Νιούκαστλ (Πάρντιου): Κρουλ, Χάρπερ, Έλιοτ, Τέιλορ, Ουίλιαμσον, Πέρτς, Σαντόν, Ομπερτάν, Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ, Αμαλφιτανό, Βούκσιτς, Αμεόμπι


Ο Μώραλης νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας – “Θα κάνουμε μία έντιμη προσπάθεια”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε