Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μητρόπουλος: Δικαιώθηκα που ήρθα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι ένας από τους βασικούς λόγους της μεταμόρφωσης της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο και αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του.

Διαβάστε όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στη κάμερα του «ΣΚΑΪ»:

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά τον Δεκέμβριο που γίνονταν οι συζητήσεις για την μεταγραφή μου οι περισσότεροι μου έλεγαν πως θα ήταν ρίσκο για μένα και μάλιστα αρνητικό. Η οικογένεια μου και η κοπέλα μου με στήριξαν για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ ενώ όλοι μου οι φίλοι με ρωτούσαν αν είμαι σίγουρος γιατί η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν καλή. Όμως δικαιώθηκα που ήρθα στην ΑΕΚ».

Για το τι άλλαξε στην ΑΕΚ: «Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που άλλαξαν την εικόνα της ΑΕΚ. Άλλαξε όλο το κλίμα στην ομάδα. Αν σταθούμε στις μεταγραφές πρέπει να πω πως ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι «κλειδί» για την πορεία της ομάδας. Δίνει λύσεις συνέχεια και έχουμε καταλάβει όλοι πως πρέπει να παίζουμε για εκείνον κι αυτό είναι κάτι που μας βγαίνει αυθόρμητα αφού και εκείνος παίζει για το καλύτερο δυνατό».

Για το ποια θέση του αρέσει: «Η θέση που παίζω αυτή την στιγμή μου αρέσει περισσότερο από όσες έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου. Μ’ αρέσει να είμαι κόφτης, παίζω σε αυτή την θέση 4 χρόνια και την γνωρίζω καλά. Θεωρώ πως η μαχητικότητα και το ποδοσφαιρικό θράσος είναι τα σημαντικότερα θετικά στοιχεία που έχω ενώ πρέπει να βελτιώσω στο… διάβασμα του παιχνιδιού».

Για τους στόχους της ΑΕΚ από εδώ και πέρα: «Αν συζητάγαμε πριν από ένα μήνα πως θα κυνηγούσαμε τα πλέι οφ δεν θα μας πίστευε κανείς. Σίγουρα, «κρυφοκοιτάμε» τα πλέι οφ αλλά δεν θέλω να μιλήσω για κάτι παραπάνω. Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος πραγματικά φέτος είναι ηρωικός. Πάντως εγώ αυτό που βλέπω στην ομάδα είναι διψασμένα παιδιά για ποδόσφαιρο».

Για τους υποψήφιους επενδυτές: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μπαίνει στην διαδικασία να ψάχνει να βρει τι γίνεται με τον επενδυτή. Όλοι είχαμε πιστέψει στον Βιντιάδη αλλά ξαφνικά όταν βλέπουμε πως η έλευση του είναι δύσκολη, μας παίρνει λίγο από κάτω. Όταν άκουσα περί ενδιαφέροντος του Μελισσανίδη είπα τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μπουν στην ΑΕΚ. Είναι άνθρωπος που την έχει αγαπήσει την ομάδα, την έχει ζήσει. Μακάρι να μπει στην ΑΕΚ».

Με Μπουγαίδη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Συνάντηση Βιντιάδη με οργανωμένους και Παππά

Προσγειωμένος ο Λίνεν – “Λάθος να κάνουμε όνειρα”

Μελισσανίδης: Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε