Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μητσοτάκης προς την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Κωφών: “Μας συγκινήσατε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Συνάντηση με τους μεταλλιούχους αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Κωφών είχε στο γραφείο του, στην Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τους οποίους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους.

“Μας κάνατε υπερήφανους. Τα είχαμε πει πριν αναχωρήσετε για την αποστολή σας και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να σας υποδεχθώ, να σας συγχαρώ, να σας πω πόσο πολύ μας συγκινήσατε με την προσπάθειά σας”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: “Ο αγώνας σας ακουμπάει τις καρδιές όλων μας”.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση και πως αξίζουν συγχαρητήρια και οι προπονητές, η ομοσπονδία, οι οικογένειες τους “γιατί ξέρω πολύ καλά ότι χρειάζεστε μία μεγάλη υποστήριξη για να μπορείτε να κάνετε καλά αυτό το οποίο αγαπάτε”.

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως η ευαισθησία μίας κοινωνίας αντανακλάται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρία και δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά τους και κοντά στην αθλητική προσπάθειά τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε