Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μιχαλήτσος: “Στόχος ήταν η παραμονή και όχι τα πλέι οφ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Εν μέσω έντασης λόγω των όσων ακολούθησαν της ήττας του Άρη από τον Ηρακλή, ο Γιάννης Μιχαλήτσος αποκάλυψε ότι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο στόχος δεν ήταν η έξοδος στην Ευρώπη αλλά η παραμονή, κάτι που είχε πει ο Κούπερ στη διοίκηση.
Φανερά στεναχωρημένος και απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα του Άρη, ο Γιάννης Μιχαλήτσος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ανέλαβα όταν στόχος ήταν να σωθούμε αλλά τότε δεν το έλεγε κανένας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με πολλά δύσκολα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας.

 
Μετά τον Πανιώνιο η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση. Και ο προηγούμενος προπονητής ήξερε ότι δεν πάμε για πλέι οφ αλλά για κάτι άλλο.
 
Ήρθαν πολλοί παίκτες το χειμώνα, είχαμε και τα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλες νίκες αλλά δεν είχαμε τύχη. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς χάσαμε.
 
Ο στόχος μου ήταν τα πλέι οφ και όχι ο υποβιβασμός. Το δεύτερο το έλεγε κάποιος άλλος και όχι εγώ. Θέλαμε το 6 στα 6. Αν νομίζετε ότι η ευθύνη είναι δική μου την αναλαμβάνω. Δεν ήμουν ποτέ ευθυνόφοβος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε