Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιχαλήτσος: Θα τα δώσουμε όλα για την ιστορία μας και το αήττητο της έδρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι παίκτες του θα δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους στο μτας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η αποστολή των κίτρινων είναι ιδιαίτερως δύσκολη αφού απέναντι τους θα βρεθεί μία από τις πιο πλούσιες ομάδες του Πλανήτη. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε:

Για το ματς: “Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα. Αυτή και η Σεντ Ετιέν είναι οι καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες, με τρομερό ρόστερ και θα πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που το χρωστάμε στον κόσμο μας. Επιπλέον, πρέπει να διατηρήσουμε την Ιστορία μας και να μη χάσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας.”

 
Για το κίνητρο του Άρη:  “Και το αήττητο του Κλεάνθης Βικελίδης αποτελεί μεγάλο κίνητρο, αλλά είναι πρόκληση το να αντιμετωπίζεις παίκτες τύπου Τουρέ.  Είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και νομίζω ότι θα το κάνουν.”
 

Για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Σίτι: “Όταν φοβάσαι, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κανέναν. Η αξία της Μάντσεστερ Σίτι είναι  μεγάλη, αλλά με φόβο δεν κερδίζεις κανέναν. Πρέπει να υπερβάλλουμε, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα αυτού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε