Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μνήμες 1999

Μνήμες 1999

Έντεκα χρόνια μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν και Μάντσεστερ κοντράρονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην “Αλιάνζ Αρένα” οι Βαυαροί φιλοξενούν την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε μία αναμέτρηση με παρελθόν και μέλλον. Το 1999 οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον τελικό με τους Γερμανούς να έχουν το προβάδισμα μέχρι το 90ο λεπτό και να χάνουν το τρόπαιο δεχόμενοι δύο γκολ στις καθυστερήσεις, στην μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει ποτέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 
Την Τρίτη η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να πάρει εκδίκηση για αυτή την ήττα και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολλανδός προπονητής που έχει μόνο προκρίσεις απέναντι σε αγγλικές ομάδες δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Σβάινσταϊγκερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρόμπεν. Στην αντίπερα όχθη δεν υπάρχουν προβλήματα για τους “κόκκινους διαβόλους” και θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Φρανκ Ντε Μπλέκερε.
 
Στο Ζερλάν θα διεξαχθεί ο πρώτος γαλλικός “εμφύλιος” στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λιόν και Μπορντό κοντράρονται με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τους γηπεδούχους να έρχονται από την μεγάλη πρόκριση μέσα στο “Μπερναμπέου” επί της Ρεάλ Μαδρίτης και τους φιλοξενούμενους από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Κλοντ Πιέλ. Αντίθετα ο Λοράν Μπλαν θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Πλανίς και του τιμωρημένου Ντιαρά.
 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε