Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοίρασε ελπίδες ο Αδαμίδης: Είμαστε κοντά στον Χίλντεμπραντ, το παλεύουμε για Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδωσε το παρών σε εκδήλωση των Supporters στην Κέρκυρα και συνομίλησε με οπαδούς της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Χίλντεμπραντ, ενώ άφησε ανοιχτή την πόρτα και για τον Μίτσελ. Δεν απέκλεισε πάντως ενδεχόμενη πώληση των Μάκου, Μανωλά, Γκέντσογλου.

“Προσπαθούμε για τον Χίλντεμπραντ και έχουμε πάρα πολλές ελπίδες να τον αποκτήσουμε, αφού το κασέ του δεν είναι πολύ μεγάλο. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τον πάρουμε, διότι είναι καλύτερος απ’ αυτόν που έφυγε.” Ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον για τον Κωνσταντόπουλου αλλά ξεκαθάρισε ότι θα γίνει προσπάθεια μόνο στην περίπτωση που δεν προχωρήσει με τον Γερμανό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε και για τον Μίτσελ, λέγοντας ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται και οι συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ αλλά μόνο αν πέσουν οι απαιτήσεις και της ομάδας και του παίκτη θα προχωρήσει η μετεγγραφή.

Δεν υπήραχαν όμως μόνο ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας αφού ο Σταύρος Αδαμίδης σε ερώτηση για το αν πρόκειται να πουληθούν οι Μάκος, Μανωλάς, Γκέντσογλου είπε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση όμως αν έρθει θα τη συζητήσουν.

Τέλος χαρακρήρισε τον Χοσέ Κάρλος αντί-Σκόκο, κόβοντας την όρεξη των φίλων της ΑΕΚ για κάποιο μεγάλο όνομα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε