Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοίρασε υποσχέσεις κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΛ ο Κόουλμαν

Μοίρασε υποσχέσεις κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΛ ο Κόουλμαν

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη Λάρισα εκεί που ανήκει.

Ο Κώστας Πηλαδάκης καλωσόρισε το νέο τεχνικό της ομάδας και εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν στην Ελλάδα:

“Καλημέρα, λίγα θα πω αρχικά γιατί τα περισσότερα θα τα πει ο προπονητής. Νομίζω ότι είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ο Κρις θα προπονήσει την ομάδα μας. Τέτοια ονόματα δεν έχουν έρθει στις ομάδες μας. Είναι νέος άνθρωπος με νέες ιδέες και τον θέλαμε από τα Χριστούγεννα και αν είχε έρθει νωρίτερα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Εμείς για ακόμα μία φορά πήγαμε κόντρα στο σύστημα και δεν πήραμε τεχνικό μέσα στα κόλπα και τα γνωστά, αλλά πήραμε προπονητή για να κερδίζουμε και τα παρασκήνια. Με έχει πείσει για την όρεξη που έχει για το όλο έργο. Εμείς θα αγωνιστούμε μαζί του σαν να είμαστε στην Superleague και ελπίζουμε τέτοια εποχή να είμαστε εκεί.”

Από την πλευρά του ο Κρις Κόουλμαν μίλησε…

Για τη νέα προοπτική στην καριέρα του: Καλησπέρα σε όλους είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίρνω μέρος σε αυτό το εγχείρημα και θα συνεργαστώ με τον Κώστα και αυτό το κλαμπ που έχει μεγάλη ιστορία.

Ξέρω πως ο κόσμος είναι στεναχωρημένος με την απόδοση της ομάδας την περασμένη σεζόν. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε το κλίμα προς το καλύτερο. Να φτιάξουμε μία νέα ομάδα, φιλόδοξη αντάξια του AEL FC ARENA και της ιστορίας μας. Οι παίκτες που θα έρθουν θα συμβαδίζουν με αυτά που θέλουμε.
 
Για τις μεταγραφές: Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, φιλόδοξοι. Πρέπει να έχουμε μία σωστή αναλογία Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών. Πρέπει να μιλήσω με τους σωστούς ανθρώπους για παίκτες από την Ελλάδα. Ακριβώς όπως ξέρω για την Αγγλία και εσείς δεν γνωρίζετε καλά, έτσι πρέπει να γίνει και εδώ. Θα έχω την βοήθεια και θα τα πάμε καλά.

Για το “ναυάγιο” του Δεκεμβρίου: Τον Ιανουάριο στεναχωρήθηκα που δεν τα βρήκα με τον πρόεδρο, καθώς είχα συμβόλαιο με άλλη ομάδα και δεν μπορούσα να το σπάσω. Έπρεπε να περιμένω αρκετό διάστημα. Τώρα όμως έχω έρθει σε ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που ο Κώστας (Πηλαδάκης) το πιστεύει αρκετά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε