Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μολότοφ και άγριο ξύλο στο θέατρο Τέχνης σε παράσταση για τον ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι χούλιγκαν κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους – Επιτέθηκαν σε θεατές που περίμεναν να αρχίσει η παράσταση – Η αστυνομία πιάστηκε αδιάβαστη…

Μετά τα γήπεδα, η βία έκανε την εμφάνισή της και στο θέατρο, σε παράσταση σχετική με το ποδόσφαιρο. Το βράδυ λοιπόν,
40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο “Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ”, το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην οδό Φρυνίχου στην Πλάκα, δέχτηκε επίθεση από περίπου 25 αγνώστους.

Με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα όργανα έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την θεατρική σκηνή, παρουσία μάλιστα των θεατών που περίμεναν την έναρξη της παράστασης. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος, η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα κι έτσι οι χούλιγκαν επιτέθηκαν και προπηλάκισαν το κοινό.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες την ώρα της επίθεσης φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε επίσης ότι λήστεψαν και ένα άτομο, πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητείται για να καταθέσει.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής.

Προς το παρόν, από την αστυνομία δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε