Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Mονακό – Ντόρτμουντ: Η ομάδα έκπληξη… χαλαρά στους “4” [vid]

REUTERS
REUTERS

  Η εκπληκτική Μονακό, η αξιολάτρευτη ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε πανηγυρικά το “εισιτήριο” για τους ημιτελικούς του Champions League. Μετά το 3-2 στο “Σίγκναν Ιντούνα Παρκ” απέναντι στη σοκαρισμένη -από την επίθεση που δέχθηκε- Ντόρτμουντ πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη. “Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες του Γερμανούς στο “Λουί Ντε” και με το τελικό 3-1 θα βρεθεί στην κλήρωση της 21ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, την Νιόν.

Το ματς, το οποίο ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω της κίνησης που βρήκε στο δρόμο του το πούλμαν της αποστολής των Βεστφαλών (ειρωνία;), είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν από το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν γρήγορα – γρήγορα με 2-0. Αρχικά άνοιξε το σκορ ο Εμπαπέ στο 3΄ και ακολούθησε στον χορό των γκολ ο Φαλκάο στο 17΄.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν. Τα κατάφεραν στο 48΄ με το όμορφο γκολ του Ρόις. Αλλά, το μαρτύριο των προημιτελικών για την Ντόρτμουντ συνεχίστηκε… 

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε ο Ζερμέν τελείωσε τις όποιες ελπίδες είχαν οι Γερμανοί για να στείλουν το ματς στην παράταση.

 

 

 

ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Μεντί, Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Μπερνάρντο Σίλβα (90΄ Ράγκι), Λεμάρ, Φαλκάο (67΄ Ντιράρ), Εμπαπέ (81΄ Ζερμέν)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ (27΄ Ντεμπελε), Βάιγκλ, Σαχίν (46΄ Σμέλτσερ), Ρόις, Καγκάουα, Γκερέιρο (72΄ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε