Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μόνο για γέλια… (VIDEO)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Στο ποδόσφαιρο η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού, είτε εντός, είτε εκτός αγωνιστικού χώρου. Με αφορμή τον τραυματισμό του Αγουέρο το gazzetta.gr παρουσιάζει τους πιο αστείους τραυματισμούς.

Η τύχη παίζει σχεδόν πάντοτε δύο ρόλους. Είτε εξηγεί κάτι που δεν φαίνεται να έχει λογική εξήγηση (ή αλλιώς, εμφανίζεται εκεί όπου μιαν έσχατη αιτία δε μπορεί να αποδοθεί σε κάποια άλλη) είτε επιζητείται από τους ανθρώπους ώστε να ευνοηθούν σε κάποιο εγχείρημά τους ή έστω να ζημιωθούν όσο το δυνατόν λιγότερο.
Όμως, το αντίθετο της τύχης είναι η ατυχία και με αυτή θα ασχοληθούμε με αφορμή τον αστείο τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο. Ο επιθετικόςτης Μάντσεστερ Σίτι έλειψε από παιχνίδια τηςαγγλικής ομάδας επειδή στο ματς με την Τσέλσιχτύπησε στον αστράγαλο του και του χορηγήθηκεσπρέι με τοπικό αναισθητικό το οποίο του προκάλεσε έγκαυμα στο δεξί πόδι. Μετά από λίγες ημέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εμφανίστηκαν εξανθήματα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες!
Όμως, ο τραυματισμός του Αγουέρο δεν είναι ο πιο αστείος που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού υπάρχουν ακόμα πιο ανόητοι. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να τους βάλει στη σειρά που θέλει.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε