Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μονσορό:Με θέλει ο Ζαρντίμ – Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό!

Μονσορό:Με θέλει ο Ζαρντίμ – Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μπράγκα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” για την απόκτηση του, ενώ τόνισε πως επιθυμεί να μετακομίσει στους “νταμπλούχους” Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” ο 29χρονος παίκτης τόνισε: “Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός! Μου το είπε ο Ζαρντίμ σε κουβέντα που είχα μαζί του! Δουλέψαμε μαζί πολύ καλά πέρυσι στη Μπράγκα, μακάρι να συμβεί το ίδιο και στον Ολυμπιακό”.

Αναφορικά με το συμβόλαιό του με την Μπράγκα αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, απάντησε: “Με έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας. Κάποιες από αυτές ήθελαν να με αποκτήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα δεν το δέχθηκε. Συζητούν μόνο για μεταγραφή. Στο συμβόλαιό μου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ζητήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό”.

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μίλησε και για τις απαιτήσεις της ομάδας του, οι οποίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ: “Δεν ξέρω τα ακριβή ποσά που θέλει η ομάδα του, νομίζω, όμως, ότι θα ζητήσει περισσότερα. Βέβαια, όλα είναι πιθανά σε μία διαπραγμάτευση. Τη δική μου επιθυμία τη γνωρίζεται. Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήξερα το κλαμπ, αλλά κατάλαβα την ισχύ του και στο μεταξύ μας φιλικό. Από ‘κει και πέρα, όλα εξαρτώνται από τα δύο κλαμπ. Μακάρι να συμφωνήσουν. Εμένα και τον μάνατζέρ μου, ξέρουν που θα μας βρουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε