Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μοντεστό: Θα θέλουν εκδίκηση, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σε εκδήλωση χορηγού των “ερυθρολεύκων” για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, δίνοντας… σύνθημα νίκης!
 
Ζαραδούκας: Δέος στο Καραϊσκάκη!

“Στέλνουν” Τζογκράσεβιτς στον Ολυμπιακό

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση της Vodafone σε κατάστημα στον Πειραια, μαζί με τους Φετφατζίδη και Μιραλάς και ήταν ο μοναδικός που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

 
Ο Κορσικανός αμυντικός μέσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για το περσινό 6-0, αλλά η ομάδα του θα πάει για τη νίκη.
 
“Κάθε χρόνο τα ντέρμπι είναι τελείως διαφορετικά. Φέτος η ΑΕΚ θα έχει έναν καινούργιο προπονητή, οπότε αυτό θα τους δώσει περισσότερο κίνητρο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς εμείς πέρσι τους κερδίσαμε με 6-0 στην έδρα μας, οπότε σίγουρα οι αντίπαλοι μας θα το έχουν στο μυαλό τους αυτό το αποτέλεσμα. Κατά μία έννοια, φαντάζομαι πως θα ψάχνουν την εκδίκηση τους, οπότε περιμένουμε κάτι δύσκολο. Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς και θα πάμε για τη νίκη”, ανέφερε αρχικά.
 
Στην συνέχεια, ο Γάλλος ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της άμυνας, εξαιτίας του τραυματισμού του Βασίλη Τοροσίδη και του γεγονότος ότι ο Γιάννης Μανιάτης δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος:
 
“Είμαι 14 χρόνια επαγγελματίας προπονητής. Έχω παίξει σε πολλές θέσεις, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα αγωνιστώ όπου με βάλει ο προπονητής μου”.
 
Ο Μοντεστό ρωτήθηκε για το γεγονός ότι είναι μέσα στους αρχηγούς του Ολυμπιακού:
 
“Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέσα στους αρχηγούς μιας τοσο μεγάλης ομάδας όσο ο Ολυμπιακός. Ωστόσο είμαι απλά ένας από τους πέντε και δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε