Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μόντριτς: Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου

ΦΩΤΟ REALMADRID.COM
ΦΩΤΟ REALMADRID.COM

Το νέο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου του και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετεγγραφή.

“Ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αυτών θα παίζω για τον καλύτερο προπονητή του κόσμου και δίπλα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Πραγματικά περίμενα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τελικά έγινε αυτό που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη μου τιμή, και είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Θέλω να αρχίσω προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Μου αρέσει να παίζω εκεί που αγωνιζόμουν και στην προηγούμενη ομάδα μου. Ωστόσο, εδώ ο Μουρίνιο θα είναι αυτός που θα αποφασίσει που θα αγωνίζομαι. Θα αποφασίσει που νομίζει ότι μπορώ να μπορώ να προσφέρω περισσότερο και θα παίξω εκεί όπου θέλει με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα.

Σκοπός μου είναι να κερδίσω μια θέση στην 11άδα. Για το πετύχω αυτό όμως πρέπει να δουλέψω σκληρά. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό. Ήρθα να παίξω, να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω τίτλους”, τόνισε ο Λούκα Μόντριτς.

Ανακοίνωσε Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς απ΄τον Οζίλ (VIDEO)

Γκολάρες από Οσβάλντο και Σολδάδο (VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε