Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόνχε: Θα βελτιωθώ κι άλλο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ικανοποιημένος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αργεντινός μέσος που τόνισε πως στο μέλλον θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον εαυτό μου, που ξεκίνησα στην 11άδα, αλλά και για τη σημαντική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, γιατί είχα την ευκαιρία να σκοράρω και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι, όμως δεν το κατάφερα», τόνισε αρχικά ο Βιθέντε Μόνχε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού και εξήγησε:

«Είναι κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ καιρό που είμαι εκτός παιχνιδιών και ίσως εκείνη τη στιγμή να μην είχα τη σωστή αντίδραση. Ελπίζω με τον καιρό να βελτιώσω την απόδοσή μου. Μου έλειπε αρκετή τύχη εκείνη τη στιγμή, γιατί αν είχα χτυπήσει την μπάλα πιο απαλά θα είχε μπει σίγουρα».

Για το παιχνίδι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σχολίασε: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί ήταν γεμάτο από φιλάθλους του Άρη. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοια γήπεδα και τέτοια παιχνίδια, είναι μια ομάδα που πάντα πηγαίνει για να κερδίζει. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο, λόγω της σκληρής έδρας», είπε και κατέληξε αναφερόμενος στους στόχους του…

«Να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να είμαι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για να προσφέρω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε