Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μώραλης: “Δεν… τράβηξε ο Ζίκο”

Ο Γιάννης Μώραλης παραδέχθηκε ότι ο Ζίκο δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας
Ο Γιάννης Μώραλης παραδέχθηκε ότι ο Ζίκο δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα “κοιμήθηκε” με τα αποτελέσματα και ότι η αρχική καλή εντύπωση για τον Ζίκο στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε.

“Στην αρχή είχαμε μια αρκετά καλή εικόνα, υπήρχε ικανοποίηση, όμως στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Όλοι αλλάξαμε γνώμη, κι εμείς, κι εσείς και οι φίλαθλοι. Όλοι είχαμε μια συγκεκριμένη άποψη μέχρι τον Δεκέμβριο, η οποία έπειτα διαφοροποιήθηκε”, δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.
 
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των “ερυθρολεύκων” τόνισε ότι η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας κρίθηκε αναγκαία. “Μας κοίμισαν τα αποτελέσματα, όχι η απόδοση. Αρχικά, είχαμε τα αποτελέσματα, ήμασταν μέσα στους στόχους μας, ήμασταν στους “16” της Ευρώπης και πρώτοι στο πρωτάθλημα. Όμως υπήρχαν προβλήματα τα οποία βγήκαν στην πορεία. Εμείς ρίχνουμε τις ευθύνες στο ποσοστό που αναλογεί στον καθένα”.
 
Τέλος, δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα Ζίκο και Ολυμπιακός να οδηγηθούν στα δικαστήρια, αν ο Βραζιλιάνος τεχνικός παρουσιαστεί “άκαμπτος”: “Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την σύμβαση με τον Ζίκο, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αποζημίωση τους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Απο κει και πέρα θα δούμε την αντίδραση του κ. Ζίκο και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στα δικαστήρια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε