Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μώραλης: Καμία δήλωση στη NOVA

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, εξέφρασε τα έντονα παράπονα των ερυθρόλευκων από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και γι΄αυτό κανένας παίκτης δεν μίλησε στη NOVA.

“Αποφασίσαμε πως οι πoδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν θα κάνουν καμία δήλωση στο κανάλι που μετάδωσε τον αγώνα. Ως Ολυμπιακός θεωρούμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της Nοva δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής την ισοτιμία αλλά και την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις μεταδόσεις της, τόσο στην περιγραφή των φάσεων, όσο και στην κάλυψη των γεγονότων εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν έχει αντικειμενική αντιμετώπιση η Nova προς τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής” δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια είναι συγκεκριμένα τα παράπονα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ότι δεν έχει άποψη από το σημερινό ματς αφού ήταν στο γήπεδο, ενώ ανέφερε ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την κάλυψη των επεισοδίων πριν το ματς.

Όσον αφορά για το παιχνίδι τόνισε:

“Όταν κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό, χαιρόμαστε. Μπορεί να βρισκόμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, αλλά είναι μια μέρα χαράς για εμάς. Κάναμε δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού φέτος και αυτό μας αφήνει μια σημαντική ικανοποίηση. Είναι δύσκολο, αν όχι απίθανο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές, αλλά θα πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο.” 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε