Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μώραλης: Να δώσει εξηγήσεις ο Τζόρβας

Οι δηλώσεις του Τζόρβα προκάλεσαν την αντίδραση του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού διέψευσε τα περί αεροβόλων ενώ τόνισε πως δεν έγινε καμία καταγγελία στο ημίχρονο.

“Το θεωρώ αδιανόητο να λέει ο κ. Τζόρβας ότι χτυπιόταν με αεροβόλο. Δεν υπήρχε κανένα αεροβόλο. Είναι αδιανόητο να παίζει για τόση ώρα και να δέχεται πυρά όπως λέει, να δέχεται σφαίρες.

Και είναι ψέματα αυτά που λένε ότι το κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο. Δεν έγινε καμία καταγγελία. Ήμουν μπροστά.

Δύο ώρες μετά ανακαλύψαμε αεροβόλα. Είναι απαράδεκτο να λέει ότι δόθηκε εντολή να περάσει αεροβόλο στο γήπεδο. Από ποιον δόθηκε εντολή; Να μας πει από ποιον δόθηκε εντολή, διαφορετικά θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις”, είπε αρχικά με δηλώσεις του στον Sentra fm 103,3 ο Γιάννης Μώραλης και συνέχισε “Δεν υπήρχαν αεροβόλα και επειδή αναφέρουν συνέχεια την Ριζούπολη, το ανέφερε και ο κ. Τζόρβας, θέλω να πω πως τότε ήταν πολύ μικρός για να θυμάται. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία με την Ριζούπολη, τότε υπήρξε κακή υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού με απαράδεκτα αστυνομικά μέτρα και απαράδεκτη η επίθεση των οπαδών με κροτίδες στην φυσούνα.

Συνέβη όμως πριν από επτά χρόνια. Κάπου εκεί, λίγο πριν, λίγο μετά, είχε γίνει όμως και το επεισόδιο με τον διαιτητή Ευθυμιάδης ο οποίος χτυπήθηκε από 50 ανθρώπους για να φύγει αιμόφυρτος από το γήπεδο. Τελείωσε το ντέρμπι, δεν έχουμε λόγο να δυναμιτίζουμε όμως ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την Ριζούπολη και την λεωφόρο. Κάνει κακό και στους δύο”. 

Τέλος ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για την καθυστέρηση του αγώνα αλλά και για την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας :
 
“Το τι γίνεται στο λεκανοπέδιο, είναι θέμα της αστυνομίας. Εμείς δεν μπορούμε να κυνηγάμε 50 ανεγκέφαλους σε όλη την Αθήνα. Είμαστε υπεύθυνοι για την εγκατάσταση. Δεν πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να φέρει με ασφάλεια μια αποστολή στο γήπεδο. Θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερος σχεδιασμός.
 
Είναι πρόχειρο να πω πόσες μεταγραφές θα κάνουμε. Ομως αποκλείεται να κάνουμε τέσσερις, αποκλείεται να μην κάνουμε καμία. Θα εξαρτηθεί και από τους τραυματισμούς και τις επιστροφές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε