Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μώραλης: Ο Κόκκαλης πιο μάγκας…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τι είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη, την παρουσία του Καρεμπέ στο “Καραϊσκάκη” και το ντέρμπι…Άνω Ραχούλας-Κάτω Ραχούλας!

Ο Γιάννης Μώραλης τοποθετήθηκε, με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη, αλλά η απάντηση είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν απαντά. O υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων”, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103,3” και τόνισε ότι ο σύλλογος δεν θα λάβει μέρος στο “γαίτανάκι” των δημόσιων δηλώσεων. 

“Θα απαντήσω επί της ουσίας. Αν έπρεπε να απαντάμε σε όσα, ανεύθυνα ή κατευθυνόμενα, λέει ο καθένας θα έπρεπε να είχαμε 17 ζευγάρια αυτιά να ακούμε και 17 στόματα να απαντάμε. Από τη στιγμή που δεν κατονομάζει τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τη διοίκηση και δεν αναφέρεται επωνύμως σε καθέναν, δεν απαντάμε. Ο καθένας μπορεί να έχει τους δικούς του λόγους να εμπλέκει τον Ολυμπιακό. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να μας κατηγορούν οι οπαδοί μας, αλλά δεν είμαστε απαθείς. Δεν θα συμμετέχουμε στο γαϊτανάκι των δημόσιων δηλώσεων. Να σχολιάσω δηλαδή τις δηλώσεις του κύριου Δημητριάδη ότι ένας μάγκας πρόεδρος πήρε το πρωτάθλημα; Δεν αφορούν τον Ολυμπιακό αυτά, αλλά έτσι, ο Κόκκαλης είναι ο πιο μάγκας που έχει πάρει 12”, δήλωσε. 

Ο Γιάννης Μώραλης ρωτήθηκε και για την άποψη που θέλει τον Ολυμπιακό να φταίει για όλα:

“Αυτή είναι ευχή και κατάρα για τον Ολυμπιακό και τα πολύ μεγάλα σωματεία θέλοντας ή όχι μπαίνουν στη διαδικασία αυτή. Η ΑΕΚ πριν από 5 χρόνια δεν είχε βγάλει ανακοίνωση όταν ο ίδιος διαιτητής της στέρησε εξόφθαλμα την έξοδό της στο Champions League. Αν δεν μας κατονομάζουν ή αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό δεν απαντάμε. Οι εξυπνάδες και τα αστειάκια δεν έχουν καμία αξία. Θα φτάσουμε στο σημείο όπως πριν από 15 χρόνια όταν έπαιζαν Άνω Ραχούλα και Κάτω Ραχούλα κι αδικούνταν η μία, έφταιγε ο Ολυμπιακός… Υπάρχουν αρμόδιοι φορείς και όργανα και όποιος έχει προβλήματα διαιτησίας να πάει εκεί. Όλες οι ομάδες έχουν ψηφίσει πρόεδρο Λίγκας, έχουν συμβάλει στο να είναι ο Πιλάβιος στην ΕΠΟ και έχουν συμβάλει και στην ΚΕΔ. Ας μας αφήσουν στην ησυχία μας”.

Σε ο,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, ο κ.Μώραλης είπε ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένη στα πλέι-οφ και ότι απέχει από όλα τα μεταγραφικά σενάρια: 

“Δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές, πωλήσεις, προπονητές. Το βάρος μας είναι στα πλέι οφ. Αυτό είναι το πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους, όπως εξήγησε και ο πρόεδρος στους ποδοσφαιριστές. Είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένα η θέση θα πάρουμε και η επόμενη μέρα στην ομάδα. Αν τερματίσεις στην 4η ή 5η θέση, σου αφαιρούν οικονομικές δυνατότητες. Οι οπαδοί λογικά θέλουν καλύτερη ομάδα από φέτος, αλλά για 15 μέρες πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Ας αφιερωθούμε όλοι σε αυτό. Ο κόσμος είδε αποτέλεσμα στο ματς με την ΑΕΚ. Μένουν τέσσερις αγώνες και μετά θα υπάρχει μεγάλο διάστημα να εκφράσουν οι οπαδοί τις αγωνίες τους και να υλοποιήσει η διοίκηση όσα σχεδιάζει”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στο “Γ.Καραϊσκάκης”:

“Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει διάφοροι πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές και σπουδαίες προσωπικότητες. Ο Καρεμπέ είναι αγαπητός σε όλους και αγαπάει και ο ίδιος Ολυμπιακός. Ήρθε στο γήπεδο και στο ημίχρονο ανέβηκε να χαιρετήσει τον πρόεδρο και του είπε να δουν μαζί το δεύτερο ημίχρονο. Δεν συνεπάγεται αυτόματα πως σημαίνει συνεργασία. Υπάρχει σίγουρα επικοινωνία. Αν θα υπάρξει κάτι στο άμεσο ή το απώτερο μέλλον θα το δούμε. Ήταν μια φιλική επίσκεψη και δεν συνδέεται με κάποια επαγγελματική πρόταση από πλευράς μας. Κανείς δεν ξέρει τι είπαν οι δυο τους. Ήταν μια πρωτοβουλία του Κριστιάν να έρθει να δει φίλους”, κατέληξε.

Καρεμπέ: “Έρχομαι και με “λευκό” συμβόλαιο”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε