Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μώραλης: Πρόκειται για εθνικό συμφέρον και η Πολιτεία δεν ασχολείται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με δηλώσεις του εξέφρασε την πρόθεση των “ερυθρόλευκων” να στηρίξουν την ΑΕΚ για το ματς με την Νταντί, ενώ έριξε ευθύνες στην Πολιτεία για την παρουσία του κόσμου της “Ένωσης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης στον “SENTRA 103.3”:

Αποτελεί ντροπή για ορισμένους ανθρώπους που είναι μειοψηφία και δεν εκφράζει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ άσχημη εικόνα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην έχει γήπεδο.

Από την αρχή ήμασταν θετικοί στο να παραχωρήσουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν συνεχείς επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Επίσης, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ασκήσαμε βέτο ώστε να μην έρθουν οπαδοί της ΑΕΚ. Απλά γίνεται κατανοητό από όλους και την πλευρά της ΑΕΚ ότι αν έρθουν 30.000 οπαδοί της στο Καραϊσκάκη, θα είχαμε ίσως χειρότερες καταστάσεις. Το ιδανικό θα ήτα να έρθει κόσμος της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και κόσμος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Για να έρχονταν κόσμος στο Καραϊσκάκη θα έπρεπε να είχαμε τεράστιες διασφαλίσεις από την Πολιτεία από την οποία ουδείς ασχολήθηκε. Γενικότερα δεν είμαστε έτοιμοι ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει πάντως να αφήσουμε τις μικροσυλλογικές αντιπαραθέσεις στη μπάντα όταν μιλάμε για εθνικό συμφέρον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε