Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μώραλης: Θέλουμε ο Βαλβέρδε να μείνει για πολλά χρόνια

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο 4ος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την πρόθεση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

O Γιάννης Μώραλης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για την Εθνική ομάδα:
«Πρέπει να τη συγχαρούμε για την νίκη. Δεν συνοδεύτηκε από ένα ποιοτικό παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Είναι μια επιτυχημένη ομάδα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί με μια ακόμη επιτυχία με την Γεωργία.
Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να πούμε ότι είναι αυτονόητο να καταδικάζουμε τα όσα έγιναν στο γήπεδο, τις ζημιές, το περιστατικό με τον κ.Βασσάρα… Δεν μπορούν 100-200 άτομα να δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει εκλείψουν τα φαινόμενα αυτά».

Για το τι περιμένει ο Ολυμπιακός από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ:
«Να νικήσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε ανοδική πορεία και μια ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Και στα δύο παιχνίδια είναι μονόδρομος να κατέβει ο Ολυμπιακός για να νικήσει. Στο ΟΑΚΑ θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί κι αυτή το πρωτάθλημα και –στο τέλος- να νικήσουμε».

Για τον Ανδρέα Τάττο:
«Περιμένουμε τον Ανδρέα να αγωνιστεί και σε μας»

Για τον Μήτρογλου:
«Εμείς φέραμε τον Μήτρογλου στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο. Γιατί δεν είναι στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή, αν και βοήθησε τον Πανιώνιο πέρσι και βοηθά και φέτος τον Ατρόμητο είναι άλλα δεδομένα. Θα πρέπει να αφήσουμε τον Κώστα να δουλέψει να μειώσει τις αδυναμίες που έχει και η πόρτα του Ολυμπιακού είναι και θα είναι ανοιχτή γι’ αυτόν».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Σούπερ Λίγκα:
«Δεν είναι τυχαίο ότι οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να πάνε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παίζουν με ομάδες που δίνουν τα δεκαπλάσια παιχνίδια από αυτές. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τα προβλήματά του αλλά πρέπει να γίνεται και μια προσπάθεια. Όταν καλείσαι να δώσεις 30 παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα με χαμηλότερους ρυθμούς, δεν σου επιτρέπεται να βρίσκεσαι σε μια καλύτερη κατάσταση».

Για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Αυτό που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες μέσω δημοσιευμάτων είναι πραγματικότητα. Ο πρόεδρος θέλει να μείνει ο προπονητής για πολλά χρόνια. Υπάρχει ένα συμβόλαιο αλλά δεν θα είναι σωστό να αρχίσουμε από τώρα ένα σήριαλ για το αν θα μείνει. Τον εκτιμούμε, τον θέλουμε αλλά είναι αρκετά νωρίς».


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε