Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μώραλης: Το ραντεβού κρίνει τις μετεγγραφές του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο 4ος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και στην κατάκτηση του νταμπλ που είναι ο βασικός στόχος των ερυθρόλευκων, στη γιορτή του συλλόγου ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στο ραντεβού που θα έχουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Ο Ολυμπιακός μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύει το πόσο οικογένεια είναι. Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή.”

Στη γιορτή το παρών έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Βασίλης Τοροσίδης ανέφερε: “Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη.”

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Κοιτάμε μόνο την κορυφή

Κάθονται στο… τραπέζι για τα μεταγραφικά Μαρινάκης και Βαλβέρδε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε