Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μόρας: Δεν αρκεί να θέλω να επιστρέψω

Μόρας: Δεν αρκεί να θέλω να επιστρέψω

Ο 31χρονος στόπερ επενάλεβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομομικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ»

Για τις συζητήσεις που έχει με την ΑΕΚ

«Είναι γνωστό ότι υπάρχει επικοινωνία με την ΑΕΚ. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) έρχομαι στην Αθήνα και θα έχω ένα ραντεβού με τον κ. Μαύρο. Σε αυτό το ραντεβού θα τα συζητήσουμε όλα, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει. Και να βρεθεί μία λύση, όπως δηλαδή νομίζω πως θέλουν οι δύο πλευρές. Έχω καταλάβει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ με θέλουν στην ομάδα. Και είναι τιμή μου. Είναι, επίσης, γνωστό πως εγώ θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Όμως θα πρέπει να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχω κρύψει ποτέ τα συναισθήματά μου. Έχω πει πολλές φορές πως θα ήθελα να γυρίσω στην ΑΕΚ και την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα αυτή τη στιγμή και είμαι διατεθειμένος να συζητήσουμε τα πάντα. Αλλά πάνω σε μία συγκεκριμένη, σοβαρή πρόταση. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για την έκβαση της κουβέντας. Θα πω ότι μακάρι όλα να πάνε καλά και να τα βρούμε. Είναι θετικό το γεγονός πως η συζήτηση θα γίνει κατ’ ιδίαν και όχι τηλεφωνικά, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε τα πάντα»

Για την κουβέντα που είχε με τον Θωμά Μαύρο

«Όλα παίζουν ρόλο σε μία τέτοια συζήτηση. Πρώτα οι προθέσεις. Έχω καταλάβει από την επικοινωνία που είχα με τον κ. Μαύρο, πως θεωρεί σημαντικό να έρθω στην ομάδα. Το ίδιο και ο προπονητής ο κύριος Βλάχος. Πρόθεση και δική μου είναι να επιστρέψω. Από εκεί και πέρα υπάρχουν μία σειρά από παράμετροι. Επίσης, σημαντικός είναι ο τρόπος προσέγγισης. Είναι σημαντικό το γεγονός πως με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος όπως ο Θωμάς Μαύρος και μου ζήτησε να συναντηθούμε από κοντά. Αυτό δείχνει κάτι. Το οικονομικό είναι και αυτό ένα σημαντικό κομμάτι. Αυτό που περιμένω από την ΑΕΚ δεν είναι πρόταση πέραν από τις ρεαλιστικές δυνατότητες. Περιμένω, όμως, μία πρόταση που να με καλύπτει ως επαγγελματία»

Για το τάιμινγκ της επιστροφής του

«Είχα πει και στο παρελθόν, πολλές φορές, πως όταν αποφασίσω να επιστρέψω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η προτεραιότητά μου είναι να φορέσω ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Τώρα νομίζω πως έχει φτάσει αυτή στιγμή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Όμως δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Δεν αρκεί να θέλω να επιστρέψω. Θα πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Για την έκβαση των συζητήσεων

«Θα τα συζητήσουμε όλα με τον κ. Μαύρο Ξέρω πως είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΚ. Εμένα, όμως, δεν με τρομάζουν οι δυσκολίες. Και ξέρω καλά πως ούτε την ΑΕΚ την τρομάζουν οι δυσκολίες. Αποφάσισα να συζητήσω την επιστροφή μου στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την κατάσταση και τις δυσκολίες. Επομένως ξέρω που πάω. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να υπάρξει συμφωνία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε