Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μόρας: Είναι τιμή για μένα το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό αλλά δεν αποκλείει την περίπτωση επαναπατρισμού του.

Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μόρα λήγει το καλοκαίρι και η Μπολόνια δεν φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις αξιώσεις του.

Έτσι ο διεθνής στόπερ αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείει την επιστροφή του στην Ελλάδα, αν και προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για τη φετινή χρονιά του στην Μπολόνια:
“Δεν ξεκίνησε όπως ήθελα, από εκεί και πέρα έχω συμμετοχή σε όλους τους αγώνες. Από τη στιγμή που μπήκα στην ομάδα και που έχουν επιτευχθεί οι στόχοι μας, όλοι και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι. Σκέφτομαι πλέον άλλα πράγματα.”

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του:
“Σίγουρα προτεραιότητα είναι το εξωτερικό. Εφόσον μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στο εξωτερικό θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ. Θα δω τις προτάσεις που θα έχω το καλοκαίρι και θα αποφασίσω. Είμαι στην Μπολόνια προς το παρόν, τα πράγματα οδεύουν στο να φύγω, αλλά υπάρχουν κάποιες συζητήσεις ακόμα. Δεν βιάζομαι να αποφασίσω και πιστεύω ότι θα βρω μια ομάδα στο εξωτερικό για συνεχίσω εκτός Ελλάδας την καριέρα μου.

Είμαι “ανοιχτός” σε όλες τις προτάσεις για το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ. Γερός να είμαι και θα δούμε. Δεν είναι προτεραιότητα η Ιταλία. Βέβαια, αισθάνομαι καλά εδώ, αφού γνωρίζω πλέον τη γλώσσα και το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αν μου δοθεί η ευκαιρία να πάω κάπου αλλού δεν θα πω όχι. Είναι ευκαιρία να ζήσω σε κάποιες άλλες χώρες οπότε δεν λέω σε τίποτα.”

Για το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα:
“Σίγουρα τη συγκεκριμένη περίοδο όχι. Μιλάμε βέβαια για μεγάλες ομάδες και δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω, ειδικά από τη στιγμή που παίζουν και στο Champions League. Είναι τιμή που υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες , αλλά δεν θέλω να απαντάω συνέχεια σε όσα γράφονται. Με πειράζει που γράφονται πράγματα για μένα που δεν έχω πει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε