Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μουντιάλ στο Κατάρ με θαλάσσια ταξί!

Απίστευτα πράγματα υπόσχονται στον φίλαθλο κόσμο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας του Κατάρ μέσω του φακέλου που κατέθεσαν στην FIFA για την διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα που καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να ξεπεράσουν οι άνθρωποι του Κατάρ είναι αυτό της θερμοκρασίας. Το καλοκαίρι στην Ντόχα το θερμόμετρο φτάνει τους 50 βαθμούς Κελσίου, την ώρα που η παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρει πως θερμοκρασίες πάνω από 32 βαθμούς είναι επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
 
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ, λοιπόν, υποσχέθηκε πως θα χρησιμοποιήσει κλιματισμό τριών μέτρων στα γήπεδα οι οποίοι θα λειτουργούν με φωτοβολταϊκά συστήματα. Υποσχέθηκαν επίσης πως θα ξοδέψουν 40 εκατ. ευρώ μόνο για να φτιάξουν μετρό και σιδηροδρομικό δίκτυο ώστε να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.
 
Για να πείσουν τον κόσμο διοργάνωσαν τετραήμερο event με το οποίο πήγαν στην Ντόχα σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ενώ φιλοξενήθηκε και το μεγάλο φιλικό της Αργεντινής με την Βραζιλία.
 
Στα επιχειρήματα του Κατάρ αναφέρεται πως είναι η 15η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο, ενώ τονίζεται πως το Μουντιάλ είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθουν πιο κοντά ο υπόλοιπος κόσμος με την Μέση Ανατολή και να λυθούν οι όποιες παραξηγήσεις.
 
Στην επίσημη παρουσίασή τους δε, σημειώνουν πως στο “γήπεδο – κοχύλι” θα πηγαίνει ο κόσμος με θαλάσσιο ταξί. Το Κατάρ έχει αντιπάλους για το 2022 τις Ιαπωνία, ΗΠΑ, Αυστραλία, και Κορέα και για την ώρα αντιμετωπίζεται ως φαβορί.
 
Δείτε την πραγματικά εντυπωσιακή παρουσίαση στο βίντεο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε