Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουρίνιο: Η Ρεάλ με βοηθαέι με βελτιώνομαι

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανανέωσε μέχρι το 2016 την συνεργαία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν στο “Μπερναμπέου”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζοσέ Μουρίνιο στην ισπανική εφημερίδα “As”:

Πως αισθάνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 20116; “Είμαι ευτυχισμένος. Αν δεν ήμουν δεν θα υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο. Εύχομαι το ίδιο ευτυχισμένοι να είναι και οι άνθρωποι της Ρεάλ οι οποίοι εμπιστεύτηκαν εμένα ως ιδανικό προπονητή για αυτή την ομάδα. Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι θα είναι ευχαριστημένοι από αυτή την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αλλά και το δικό μου “ναι”. Στην απόφαση μου έπαιξε ρόλο και το ότι η οικογένεια μου αισθάνεται άνετα στη Μαδρίτη. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου παίζουν μεγάλο ρόλο στις επαγγελματικές μου αποφάσεις.”

Ποιο στοιχείο σας ενθάρρυνε για αυτή σας την απόφαση; “Στη Ρεάλ σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Πάντα έχω εμπιστοσύνη στο έργο και τη δουλειά μου και αυτό φαίνεται ακόμα και στο πρόσωπο μου. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρω και να βλέπω ότι με εμπιστεύονται και όσοι είναι δίπλα μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ρεάλ μαθαίνω πράγματα για το σύλλογο και για τις πολύ μεγάλες αρετές που έχει. Όμως όταν είσαι προπονητής σε έναν τέτοιο σύλλογο τότε πρέπει να παίρνεις άμεσα και τα αποτελέσματα. Θα κάνουμε έναν απολογισμό για όσα καταφέραμε εδώ και δυο χρόνια και έναν σχεδιασμό για όσα θέλουμε να κάνουμε στα επόμενα τέσσερα.”

Αποτελεί αυτό το συμβόλαιο μια μεγάλη επιβράβευση της δουλειάς σας; “Νομίζω ότι όλα τα πράγματα παίζουν ρόλο. Λέω πάντα ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν, αλλά κυρίως έχει μέλλον. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Η Ρεάλ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο με καταπληκτική οργάνωση. Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι στην προπονητική και η Ρεάλ με βοηθάει σε αυτό. Η Ρεάλ είναι μια δουλειά πολύ απαιτητική που με κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Νομίζω ότι ήταν η τέλεια πρόκληση για μένα.”

Αισθάνεστε ευτυχισμένος; Πιστεύετε ότι ο πρόεδρος Jose Angel Sanchez είναι και αυτός ευτυχοσμένος; “Ο πρόεδρος από όσο γνωρίζω “

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε