Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουρίνιο: “Μικρή ομάδα η Μπάρτσελόνα” – Πικέ: “ Καταστροφή του ποδοσφαίρου ο Μουρίνιο”

Επεισοδιακό ήταν και το τρίτο ημίχρονο του ισπανικού σούπερ καπ με τον Μουρίνιο να δίνει… ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου και τους Πικέ, Γκουαρδιόλα να βγάζουν “καπνούς” με τον τεχνικό της Ρεάλ.
Στην Μπάρτσα η πρώτη κούπα της χρονιάς – Δείτε το βίντεο

Στις καθυστερήσεις του κλάσικο ο Ζοσέ Μουρίνιο πήγε με… ύπουλο τρόπο πίσω από τον βοηθό του Πεπ Γουαρδιόλα και του έβαλε το δάχτυλο στο μάτι, ενώ στη συνέχεια του τράβηξε το αυτί! Ο Βιλανόβα γύρισε και τον έσπρωξε και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα, για να ξεκινήσουν οι δηλώσεις…

 
Ο Ζεράντ Πικέ μίλησε μετά το τέλος του ματς για αυτή την ενέργεια του Μουρίνιο με σκληρά λόγια: “Ο Μουρίνιο καταστρέφει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αυτοί που ψάχνουν για ενόχους καλό θα είναι να κοιτάξουν στην Μαδρίτη. Κάποιος πρέπει να δει το βίντεο και να το αναλύσει για να δει ποιος είναι ο πραγματικό φταίχτης.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι πάντα ο ίδιος άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό”.
 
Από την πλευρά του ο Τσάβι τόνισε: “Είναι ντροπή για την εικόνα της Ρεάλ. Σαν να μην έφτανε αυτό διαμαρτύρονται κιόλας”!
 
Στην αντίπερα όχθη ο Ζοσέ Μουρίνιο μόνο μετανιωμένος δεν εμφανίστηκε για αυτή του την ενέργεια τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 
“Σήμερα δώσαμε μια εκπληκτική μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Λέω ότι πιστεύω. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Ένα θα πω. Δεν υπήρχαν παιδιά για να μαζέψουν τις μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι το οποίο είναι τυπικό για μικρές ομάδες όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες Ότι έγινε – έγινε.
 
Η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όσο πιο πολύ δουλεύεις με τους ίδιους ανθρώπους τόσο το καλύτερο, έχουμε παίξει εννέα παιχνίδια και σε κάθε ένα από αυτά ήμασταν καλύτεροι”.
 
Για τις αποφάσεις του διαιτητή, είπε: “Ο διαιτητής σφυρίζει αυτά που νόμιζε παραβάσεις. Ο Πέπε και ο Μαρσέλο έκαναν καλό παιχνίδι. Ο πρώτος για 90 λεπτά κι ο άλλος για 45. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε το Κύπελλο, όμως εμείς παίζουμε σαν άντρες και δεν πέφτουμε κάτω με το παραμικρό άγγιγμα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε