Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μουρίνιο: Να μου στήσουν μνημείο

ΦΩΤΟ REUTERS
Για την κριτική που δέχεται, το θέμα που προέκυψε με τον Κασίγιας και την Μπαρτσελόνα μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ισπανική εφημερίδα “Mundo”:

Για τα όσα ακούγονται για το άτομό του:

«Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού της ζωής. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες που έχω εργαστεί, εδώ αισθάνομαι περισσότερο σα να είμαι σε εκστρατεία! Πρόκειται για έναν άνισο αγώνα κόντρα στις… πέτρες που πετάνε στο πρόσωπό μου και θα μπορούσαν να μου στήσουν ένα μνημείο».

Για την παρουσία του στην Ισπανία:

«Είμαι χαρούμενος εδώ και πολύ ενθουσιασμένος. Αισθάνομαι ότι είμαι στο σωστό μέρος. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Μπορεί να αποδειχθώ λάθοις, αλλά πάντα λέω ό,τι σκέφτομαι και ό,τι αισθάνομαι, χωρίς να φοβάμαι τις συνέπειες. Θα έπρεπε να είχα ζήσει εδώ πριν από 100 χρόνια».

Για την κόντρα του με τον Χόρχε Βαλντάνο:

«Με την αποχώρησή του έχει αλλάξει η δομή της ομάδας. Δουλεύουμε διαφορετικά πλέον. Γίνονται αλλαγές που πιστεύω ότι μπορεί να είναι ευεργετικές για την Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ίκερ Κασίγιας:

«Ο Κασίγιας είναι ο αρχηγός της ομάδας, αλλά εμένα δεν με αγγίζει τίποτα. Μην κάνετε κανένα λάθος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν έχει βελτιωθεί η Ρεάλ σε σχέση με πέρυσι:

«Η ομάδα δεν λειτουργεί όπως την περσινή σεζόν. Πρέπει ακόμα να προσθέσει περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι της, αλλά δεν έχει σχέση με την περσινή σεζόν».

Για τους «ψεύτικους οπαδούς» της Ρεάλ που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Υπάρχουν οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι είναι οι πρώτοι που θα φύγουν. Όσον αφορά τους εχθρούς της ομάδας, έχουν ξεκινήσει να δίνουν στοιχήματα».

Για την Μπαρτσελόνα:

«Είναι μια ομάδα που συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση με εμάς. Το θέμα είναι ποιος θα κερδίσει, ακόμη και όταν παίζεις καλά ή άσχημα. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό το πράγμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε