Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Mπάγεβιτς: “Έφυγα για να βοηθήσω την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί για το καλό της “ένωσης”. Φήμες για Πάουλο Σοόυζα. Ποιοι οι “μνηστήρες” της θέσης στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Δεν θα μιλήσει πριν την Πέμπτη ο “Ντούσκο”.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η γραπτή δήλωση του “Ντούσκο” σχετικά με την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, σέρβικη εφημερίδα “Nezavinse Nivine”, φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή.

“Υπέβαλα την παραίτησή μου γιατί δεν πήγαινε άλλο. Δουλεύαμε καλά στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια δεν υπήρχε βετίωση.Έπειτα απ’ όσα έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια η αποχώρησή μου ήταν η καλύτερη λύση για την ομάδα. Είχαμε διάφορα προβλήματα αυτά τα χρόνια και αυτή ήταν η καλύτερη λύση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησής μου”, τόνισε.

Kετσπάγια: “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ”

Επιπρόσθετα, διευκρίνισε ότι δεν τον απασχολεί η επίθεση που είχε δεχθεί στο φιλικό με την Καλλιθέα: “Αυτός ο τρόπος έκφρασης των οπαδών στην Ελλάδα είναι συνηθισμένος. Δεν με απασχολούν πια εκείνα τα επεισόδια”.

Πάντως, η γραπτή δήλωση του δεν αναμένεται πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζενίτ, για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μπάγεβιτς επέλεξε να μην μιλήσει, προκειμένου να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρέτισε τους παίκτες

Οι φήμες αρχίζουν να “φουντώνουν”, σε ο,τι αφορά την διάδοχη κατάσταση και τα πρώτα ονόματα ήδη έκαναν την εμφάνιση τους. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Σόουζα, φέρεται να ενδιαφέρει τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της αγγλικής Λέστερ, αλλά η κακή πορεία της ομάδας τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση και ο αγγλικό Τύπος αναφέρει ότι ενδέχεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Παράλληλα, ονόματα που έχουν μπεί στη λίστα είναι έρχονται από την Ισπανία και είναι οι : Μανόλο Χιμένεθ, Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ και Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο έλευσης του στην Ελλάδα: “Είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και με ενημερώνει όταν υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα. Γνωρίζω ότι δύο ομάδες από την Ισπανία και μία από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Δεν με απασχολεί η χώρα, αλλά οι προοπτικές της ομάδας. Αν διαπιστώσω ότι η ΑΕΚ έχει σχέδιο και θέλει να προοδεύσει, δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ ενδεχόμενη πρότασή της. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και παίκτες με δυνατότητες. Είναι μια ιστορική ομάδα, πολύ σημαντική στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα “SportDay”. Ο Χιμένεθ είχε απολυθεί από τη Σεβίλλη, τον Μάρτιο.

Όλα ανοιχτά και για τον Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ. “Ο μάνατζέρ μου γνωρίζει αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δουλέψω στην Ελλάδα, αν οι συνθήκες είναι καλές”, είπε στην ίδια εφημερίδα. Ο Τοράλ είχε απολυθεί το 2009 από την Σαραγόσα.

Καμία τοποθέτηση δεν έχει κάνει ο Μουνίθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε