Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Έπρεπε να φύγω μετά την Καλλιθέα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μετανιωμένος για την απόφαση του να παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς στο φιλικό με την Καλλιθέα εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε βοσνιακή εφημερίδα ο Σερβοέλληνας τεχνικός, που δεν απέκλεισε ο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

“Κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθώ τον Αύγουστο, όταν χρειάστηκε να αμυνθώ απέναντι στους οπαδούς της ΑΕΚ που μου επιτέθηκαν”, τόνισε ο “Ντούσκο” στην “Dnevi Avaz”.

“Παρόλα αυτά, παρέμεινα έπειτα από την επιμονή που έδειξε ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης. Τις τελευταίες εβδομάδες η ένταση μεγάλωνε από παιχνίδι σε παιχνίδι και έπρεπε να λυθεί το θέμα. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση και για τους δύο. Και για μένα και για την ΑΕΚ.

Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ένταση αυξανόταν, οι οπαδοί δημιουργούσαν προβλήματα και η αποχώρηση ήταν αναπόφευκτη. Κάποιες φορές δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Έτσι γίνεται σε όλες τις δουλείες, όχι μόνο στους προπονητές. Κάποιες φορές προσλαμβάνεσαι από μια ομάδα, κάποιες απολύεσαι, κάποιες άλλες δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Όταν έχεις επίγνωση, τίποτα δεν είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται”, υπογράμμισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του συνεχίσει να εργάζεται στην Ελλάδα.

“Έζησα και δούλεψα στην Ελλάδα για δεκαετίες και πραγματικά νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη χώρα. Αν εξαιρεθεί μια σύντομη περίοδος στον Ερυθρό Αστέρα, από τη στιγμή που έφυγα από τη Βελέζ, έκανα τη διαδρομή Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι βέβαιος ότι θα αφήσω την Ελλάδα αν μου γίνει πρόταση. Και την περίοδο, άλλωστε, που κατακτούσα άνετα τίτλους στην Ελλάδα, απέρριψα προτάσεις από ισχυρότερα πρωταθλήματα. Έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Ελλάδα, αλλά σκοπεύω να έρθω το συντομότερο στο Μόσταρ, να επισκεφθώ αγαπημένους ανθρώπους και χαλαρώσω δίπλα στον ποταμό Νερέτβα”, κατέληξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε