Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Φταίω και εγώ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια που τον φέρνουν στον πάγκο της Εθνικής
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια που τον φέρνουν στον πάγκο της Εθνικής, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ ανέλαβε μερίδιο της ευθύνης για την κακή πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Τα Νέα” ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στα αίτια της κακής πορείας της ΑΕΚ:

“Πολλά προβλήματα μάς οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Ξέρω, θα με ρωτήσετε για τη διαιτησία. Δεν μιλώ για τη διαιτησία. Είχαμε ατυχίες, δημιουργούσαμε ευκαιρίες και δεν εκμεταλλευτήκαμε ούτε τις μισές. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε και τα διοικητικά, που επηρεάζουν κάθε ομάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν χαλαρώσει και δεν γινόταν σωστή δουλειά. Τώρα θα πουν ότι ο Μπάγιεβιτς μιλάει εναντίον των ποδοσφαιριστών. Λάθος, απλά κάτι πήγαινε στραβά, κάτι που τώρα γίνεται σαφώς καλύτερα. Όλοι κάνουμε λάθη στη δουλειά μας και εγώ έχω κάνει λάθη.”

Απάντησε και για τις φήμες που τον φέρνουν στον πάγκο της Εθνικής:

“Αυτό γίνεται συνέχεια. Η Εθνική μας έχει προπονητή και μάλιστα καλό, τον κ. Ρεχάγκελ. Κουράστηκα να ακούω τέτοια πράγματα. Πριν από λίγο καιρό έγραφαν για τη Βοσνία. Εγώ είμαι στην ΑΕΚ και μόνο αυτή σκέφτομαι.”

Ο Μπάγεβιτς δεν θέλησε να μιλήσει για τον Ράφικ Τζιμπούρ:

Δεν έχω μιλήσει καθόλου για τον Τζιμπούρ από την ημέρα που επανήλθε στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και κάνει τη δουλειά του, τίποτα περισσότερο.”

Ο Τζιμπούρ δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Μπάγεβιτς 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε