Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Θέλουμε σκορ πρόκρισης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Σκοτία όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League. Έτοιμη χαρακτήρισε την ομάδα του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην αποστολή και ο Ντιόπ.

Χωρίς προβλήματα και με περίσσια αισιοδοξία αναχώρησε από την Αθήνα η αποστολή της ΑΕΚ, με προορισμό την Σκοτία. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου εξέφρασε την πίστη του για ένα καλό αποτέλεσμα.

“Πιστεύω πως οι παίκτες είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει και τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, με εξαίρεση το τελευταίο ματς. Πιστεύω πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που ήταν στα φιλικά, θα έχουμε ένα σκορ που θα μας ευνοεί για τη ρεβάνς. Ποιο θα είναι αυτό, θα το δούμε.

Είναι επικίνδυνη ομάδα και δυνατή, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πάθος. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα δυο-τρεις παίκτες, όπως ο Ντέιλι, που είναι γρήγορος επιθετικός, ο Ντίξον και ο Κένεθ.

Ο Ντιόπ δεν είναι 100% έτοιμος. Τον έχουμε μαζί μας, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα αρχίσει στο παιχνίδι.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κώστας Μανωλάς:

“Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα είτε εύκολα είτε δύσκολα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το ματς. Πιστεύω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμα να τα καταφέρουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε