Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Μπαίνουν” στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Φτάσαμε 18 Σεπτεμβρίου και στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας για να δούμε -επιτέλους- τους “ερυθρόλευκους” και τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν… πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη των σημερινών αναμετρήσεων LIVE από το NewsIt
 
 
Κυριακή (18/9)
 
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 16:00, Novasports2
 
Οι Γιαννιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών με Άρη και Παναθηναϊκό και πλέον στοχεύουν στο πρώτο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.
 
Απ’ την μεριά τους οι Αρκάδες προέρχονται από την μεσοβδόμαδη ήττα στο Αγρίνιο και καλούνται να ξεπεράσουν την όποια κούραση μπορέι να έχουν και να δώσουν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς
 
 
ΑΕΚ-Εργοτέλης 18:15, Novasports3
 
Με την χειρότερη ψυχολογία θα βρει την ΑΕΚ η πρεμιέρα της στην Σούπερ Λίγκας, μετά το βαρύ 4-1 από την Αντερλεχτ στο Βέλγιο. Η νίκη σε αυτό το ματς μπορεί να αποδειχθεί… βάσλαμο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
 
Πάντως ο Εργοτέλης δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού έρχεται στο ΟΑΚΑ με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.
 
 
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 18:15, Novasports2
 
Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το “διπλό” στο Αγρίνιο, ο Πανιώνιος καλείται να δώσει χαρά και στους οπαδούς του μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη.
 
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο εκτός έδρας ραντεβού του για το πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε, μέσα στην εβδομάδα στάθηκε άτυχος και δεν κέρδισε την Τότεναμ στην Τούμπα, ωστόσο κέρδισε πολλούς… ψυχολογικούς  πόντους από την εξαιρετική εμφάνιση με τους Αγγλους.
 
 
Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 20:30, Novasports1
 
Οι πρωταθλητές προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Μαρσέιγ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, επικρατώντας της Ξάνθης.
 
Από την άλλη μεριά, η ακριτική ομάδα έχει δώσει ένα παιχνίδι και αυτό το έχασε (1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και θέλει αρχικά να βρει. ρυθμό και έπειτα να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει μέσα στο Καραϊσκάκη.
 
Αρης-Ομάδα Α (δεν έχουν οριστεί)
 
ΟΦΗ-Ομάδα Β (δεν έχουν οριστεί)
 
 
Σάββατο (17/9)
 
Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3
 
Ατρόμητος Παναθηναϊκός 1-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε