Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μπαλωθιά” και με εννιά – Έκλεψε…βαθμό απ’τον ΠΑΣ ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αν και ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, ο Εργοτέλης “απέδρασε” με τον βαθμό από τους “Ζωσημάδες”, χάρη στο τέρμα του Γιαλούση στο (91′). Ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για… βαθμολογική ανάσα, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε με το γκολ του Βίλα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι είχα προηγηθεί με γκολ του Εμιλιάνο Βίλα στο 59΄ (το τρίτο του στο πρωτάθλημα). Η κρητική ομάδα τέλειωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Ολίσε, Σαρρή, στο 77΄ και στο 82΄ αντίστοιχα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 91′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιαλούση (91′) κι έμειναν ζωντανοί στο κόλπο της παραμονής στη Σούπερ Λιγκα.

Έτσι, ο Εργοτέλης απέσπασε βαθμό από το… πουθενά βάσει της εξέλιξης του αγώνα και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, ενώ θα μπορούσε να “κλέψει” και τη νίκη πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά το τελείωμα του Λεάλ στο 92′ δεν ήταν καλό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (Σκούφαλης 83′), Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ, Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης (Κυριακίδης 68′), Μπέτο (Λεάλ 64′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε