Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μπαλωθιές”… Γιάννου! – Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Κρήτη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο τέρματα του νεαρού επιθετικού, ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο δοκάρια είχαν οι Κρητικοί με τον Παπουλή.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό στο πρώτο 45λεπτό, να δημιουργεί φάσεις και να πετυχαίνει τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.

Μόλις στο 11΄ο Βεζυρίδης νίκησε στο τετ α τετ τον Σαλπιγγίδη, ενώ στο 24΄ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είπε “όχι” στο δυνατό σουτ του Φωτάκη, αλλά ο επερχόμενος Γιάννου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Έλληνας επιθετικός “χτύπησε” για δεύτερη φορά στο 38΄όταν μετά την πάσα του Σαλπιγγίδη, το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βεζυρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμούς αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς οι προσπάθειες του Παπουλή στο 66΄και το 77΄σταμάτησαν στο δοκάρι του Κρέσιτς.

Ο ΟΦΗ έχασε μετά από 5 ματς, ενώ ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο (65’ Βερόν), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (72’ Ζορμπάς), Ζ. Λόπεζ, Παπουλής, Σίσιτς, Καμπάνταης (46’ Χ. Λόπεθ). 

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): 
Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (69’ λ.τρ. Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (82’ Μπαλάφας), Λίνο (72’ Νιμανί), Γιάννου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε