Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μπαμπτίστα, Γκατούζο και Εντιαγέ…

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει “τρελάνει” τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις μέχρι τώρα μετεγγραφές αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Μπαμπτίστα, Γκατούζο και Εντιαγέ οι επόμενοι στόχοι. Δεν υπολογίζονται Μαρέσκα και Νταρμπισάιρ.

Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν πρόκειται να είναι η τελευταία μετεγγραφή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αφού γέμισαν τη γραμμή μπροστά από τους αμυντικούς μέσους με ποιοτικούς παίκτες, θέλουν να αποκτήσουν όχι έναν αλλά δύο αμυντικούς χαφ.

Προτεραιότητα μπορεί να αποτελεί το μεγάλο όνομα, Γκατούζο ή Σένα όμως στον Πειραιά αναζητούν και έναν νεαρό μέσο που θα έχει μεταπωλητική αξία.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις αυτός είναι ο Εντιαγέ. Ο 20χρονος παίκτης της Νανσί βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και εμπόδιο αυτή τη στιγμή αποτελούν τα 2 εκ. ευρώ που αξιώνουν οι Γάλλοι.

Σένα ή Γκατούζο

Ο Ιταλός μέσος της Μίλαν είναι ο μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη αφού έχει ακόμη διετές συμβόλαιο με τους ροσονέρι το οποίο προβλέπει συνολικές αποδοχές 7 εκ. ευρώ.

Για να πειστεί ο “Ρίνο” να φύγει από το Μιλάνο θα πρέπει να καλυφθεί με κάποιο τρόπο αυτό το ποσό. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει περισσότερα από 2 εκ. ευρώ ετησίως και μόνο αν οι ροσονέρι δεχτούν να συμβάλλουν στο συμβόλαιο θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή,

Η περίπτωση του Σένα φαίνεται να είναι πιο απλή αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει μαζί του και απλά περιμένουν τις εξελίξεις με τον Γκατούζο. Αν ναυαγήσει η υπόθεση με τον Ιταλό τότε ο Σένα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Και στο βάθος Μπαμπτίστα

Από την Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση έξι εκ. ευρώ στη Ρόμα για την απόκτηση του  Βραζιλιάνου επιθετικού, όμως από τον Πειραιά δεν το επιβεβαιώνουν.

Τα ρεπορτάζ από την γείτονα χώρα αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πείσει τον Μπαπτίστα να έρθει στην Ελλάδα.

Στη μαύρη λίστα Νταρμπισάιρ και Μαρέσκα

Ο Λίνεν έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει στους δύο αυτούς παίκτες. Ο Μαρέσκα παρά το ότι δείχνει μεγαλύτερη διάθεση από όσο πέρυσι δεν έχει πείσει τον Γερμανό και στην περίπτωση που αποκτηθούν οι δύο μέσοι που θέλει ο Ολυμπιακός τότε θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Άγγλος έχει καταλάβει ότι δεν υπολογίζεται αφού ακόμη και κόντρα στην Μπέσα πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Με τις προσθήκες Ρόμενταλ, Ριέρα και Ιμπαγάσα υπάρχει μόνο μία θέση στην επίθεση την οποία θα μοιράζοντια Ντιόγο και Μήτρογλου στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε