Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάντοβιτς αντί Ζίκο

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ζίκο
Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βραζιλιάνο προπονητή. Μπάντοβιτς με βοηθό τον Νινιάδη είναι το προπονητικό “δίδυμο”. “Κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω”, δήλωσε ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Μώραλης: Δεν τραάβηξε ο Ζίκο

Παρουσιάστηκε ο Ντάτολο

Μόνο το τυπικό μέρος απέμενε για την λήξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ζίκο. Η λιτή ανακοίνωση ήρθε, βάζοντας τέλος στην υπόθεση.

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ’ Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη.”

 

Η ισοπαλία στην Καβάλα ήταν η σταγόνα που “ξεχείλισε το ποτήρι” για τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν έπρεπε να χαθεί άλλος χρόνος, λέγοντας στους ανθρώπους του να λήξουν την υπόθεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  

“Σε τέτοιες στιγμές αυτό που χρειάζεται είναι κοιτάς μπροστά και όχι πίσω. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη αξία, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα δύσκολα και με την συμπαράσταση του κόσμου αυτό θα επιδιώξουμε να επαναλάβουμε”, είπε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης, οι οποίοι θα να είναι στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, έπιασαν αμέσως δουλειά. Το μέσημέρι μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με πρώτο στόχο την αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να επιστρέψει από την Αμερική και θα μεταβεί αμέσως στου Ρέντη, για να συνομιλήσει τόσο με το προπονητικό τιμ, όσο και με τους ποδοσφαιριστές. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε