Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρμπόσα: Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό

Μπαρμπόσα: Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό

Ο μέσος της Μπράγκα μίλησε σε εφημερίδα της Πορτογαλίας και αναφέρθηκε τόσο στον Λεονάρντο Ζαρντίμ όσο και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “O’ Jogo” ο Έλντερ Μπαρμπόσα υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους “ερυθρόλευκους”, χωρίς ωστόσο να θελήσει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο αριστεροπόδαρος άσος ευχαρίστησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και του ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το κομμάτι της συνέντευξης του Έλντερ Μπαρμπόζα που αναφέρεται στον Ολυμπιακό:

Τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν στη Μπράγκα, όπως συνέβη με την πρόσφατη αποχώρηση του προπονητή.

“Όντως συνέβη αυτό και είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενε κανείς. Αλλά από τη στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου αποφάσισε ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έπρεπε να φύγει, είναι κάτι στο οποίο εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Απλώς από την πλευρά μου θέλω να τον ευχαριστήσω που με πίστεψε και στηρίχτηκε σε μένα. Μου έμαθε πάρα πολλά και ελπίζω να είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ήταν μία έκπληξη η αποχώρησή του, γιατί η ομάδα πέτυχε στους στόχους της. Μόνο μέσω των εφημεριδων είχαμε δει κάποια… σύννεφα στις σχέσεις του με το σύλλογο”.

Αλήθεια, σε έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός;

“Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα και με έχει ενημερώσει για κάποιες προτάσεις. Είμαι ήρεμος, έχω συμβόλαιο με τη Μπράγκα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, μετά την καλή χρονιά που είχα. Θα δούμε τι θα εμφανιστεί…”

Άρα επιβεβαιώνεις το ενδιαφέρον των Ελλήνων;

“Δεν επιβεβαιώνω τίποτα (γέλια). Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον”.

Έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε τον τίτλο;

“Όχι, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Να είμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό. είχαμε σπουδαία αυτοπεποίθηση και πίστη ο ένας στον άλλο και απόδειξη για αυτό είναι το σερί των 13 νικών που πετύχαμε”.

Πως εξηγείς το γεγονός ότι φέτος σκόραρες τόσα πολλά γκολ; Πως προέκυψε αυτή η ικανότητα;

“Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέμενε να πατάω πολύ περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώνω τις επιθετικές προσπάθειες. Πριν, ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένος στο να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου στην επίθεση, τώρα επιχειρώ πολύ περισσότερα σουτ. Ήταν η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου και πρέπει να αναγνωρίσω τη δουλειά που έκανε ο κύριος Ζαρντίμ, σε ό,τι έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε