Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Επιστροφή στο “Καμπ Νου” μετά από 14 χρόνια!

ΦΩΤΟ facebook.com/Juventus/
ΦΩΤΟ facebook.com/Juventus/

Οι δυο τελευταίοι επαναληπτικοί για τα προημιτελικά του Champions League διεξάγονται σήμερα, με το Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους να ξεχωρίζει.

Μεγάλη “μάχη” στο Καμπ Νου”, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα κυνηγήσει ακόμα ένα “θαύμα”. Μετά την ήττα της με 3-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, οι “μπλαουγκράνα” θα χρειαστούν μία ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να προκριθούν στους “4” της διοργάνωσης. Η “μεγάλη κυρία”, πάντως, θα χρησιμοποιήσει την πολύ καλή της άμυνα, για να μην γίνει το νέο “θύμα” των Καταλανών.

Πέρα από τον τελικό του Champions League το 2015, τον οποίο και κατέκτησε η Μπάρτσα, η τελευταία φορά που οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί ήταν την περίοδο 2002-03 -και πάλι στην ίδια φάση της διοργάνωσης- με την Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση.

Το “εισιτήριο” κρίθηκε στην παράταση, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια των δυο αναμετρήσεων. Η “βέκια σινιόρα” ήταν η ομάδα που πέρασε στους “4” με το γκολ του Ζαλαγέτα στο 114′ του εξτρά χρόνου του επαναληπτικού αγώνα του “Καμπ Νου” να διαμορρώνει το τελικό 1-2. Άξιο αναφοράς, πως από εκείνο το ματς, μόνο ο Μπουφόν εξακολουθεί και παίζει στην ιταλική ομάδα…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε