Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Πάμε για τη νίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρά το ότι ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ισραήλ με δύο μεγάλα προβλήματα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να παλέψει για τη νίκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Τελ Αβίβ χωρίς τον Έισι Λο που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης επί ελληνικού εδάφους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχουν οι ερυθρόλευκοι λόγω των απουσιών αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί. 

Για τα προβλήματα τραυματισμών: “Ο Λο είναι μεγάλη απουσία. Πρόκειται για σημαντική απώλεια για εμάς, όπως και αυτή του Πάουελ φυσικά. Δεν είναι τελικός αυτό το παιχνίδι, πως θα μπορούσε άλλωστε αφού βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας. Έχουμε ετοιμαστεί για να αγωνιστούμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες σε όλη την Ευρώπη. Οι απουσίες δεν μπορεί να αποτελέσουν δικαιολογίες για εμάς.”

Για την κατάσταση της Μακάμπι: “Καταρχήν ποτέ δεν μπορεί αυτός ο μεγάλος σύλλογος να είναι ευκαιρία για κανέναν, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Καμία ομάδα στο TOP-16 δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Αντιμετωπίζει πίεση, καθώς θέλουν να είναι στο Final Four. Και εμείς έχουμε πίεση και περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τη Σιένα. Και εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα.”

Για το παιχνίδι με τη Σιένα: “Δεν υπάρχουν οδυνηρές ήττες κατά τη γνώμη μου. Φτάσαμε στο +5 και έγιναν απίθανα πράγματα για να χάσουμε. Και από εμάς και από το χρονόμετρο. Μεσολάβησε το παιχνίδι στην Πάτρα και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουμε μαζί μας τον Σερμαντίνι, σε σχέση με το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε τον Λο.”

Χτύπησε στο κεφάλι ο Λο – Δεν πάει Τελ Αβίβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε