Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: Προπαγάνδα και πόλεμος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Mε κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ότι αποκάλεσε μέθυσο τον κομησάριο του αγώνα με τον ΚΑΟΔ, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε και για τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ.

Αναλυτικά είπε: “Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε με την Κάχα Λαμποράλ φέτος. Γνωρίζουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εκείνοι τι θα βρουν απέναντι τους. Οι διαφορές είναι Oλεσον και Γέλινεκ που δεν θα παίξει και για εμάς ο Μάντζαρης που είναι εκτός. Θέλουμε τη νίκη, δεν θα είναι εύκολο. Πριν από λίγο καιρό είχαν 17 νίκες συνεχόμενες ενώ είναι δεύτεροι στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οταν κερδίζει και όταν χάνει έχει περισσότερους αιφνιδιασμούς, καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο και ριμπάουντ. Αν δούμε αυτά τα στοιχεία, τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη. Κατά ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν θα δούμε τον Πέρκινς αύριο. Θα λειτουργήσουμε όπως με τον Σερμαντίνι και τον Πάουελ. Ο Σπανούλης είχε πυρετό και δεν έκανε προπόνηση σήμερα, ο Παπανικολάου δεν ήταν πολύ καλά, οπότε ακόμη δεν μπορώ να σας πω 100% τι θα γίνει. Πρόθεσή μου είναι να μην βρεθεί αύριο στη 12άδα ο Πέρκινς, αλλά θα το αποφασίσουμε αύριο αυτό και όχι σήμερα.

Το σκεπτικό μας ήταν πως είχαμε 6 περιφερειακούς και στην προπόνηση είχαμε πρόβλημα καθώς είχαμε μόνο μια αλλαγή και υπήρχε μεγάλη κόπωση. Τα χαρακτηριστικά του Πέρκινς, χωρίς να πιστεύω πως υπάρχει ιδανική κατάσταση για τίποτα, θέλαμε παίκτη καλό αμυντικό, καλό χαρακτήρα που να μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτό τον παίκτη.

Θέλουμε μεγαλύτερο ροτέσιον, δεν είναι νορμάλ να παίζει ο Σπανούλης 35 λεπτά και δεν θέλουμε να τον κουράσουμε άλλο. Το παιχνίδι δεν πάει όπως το προγραμματίζεις από την αρχή, αλλά και τι γίνεται στη διάρκεια του. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και πως κυλάει το παιχνίδι με φθορά φάουλ κλπ.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Πάουελ έμεινε 10 μέρες εκτός, ήρθε ο Σερμαντίνι τότε και ήταν φυσιολογικό να έρθει ένα ντεφορμάρισμα. Τον πιστεύουμε, δεν υπήρξε ποτέ θέμα αλλαγής του, είναι σημαντικός για την ομάδα μας, όσοι είναι στην ομάδα ξέρουν τι ποιότητα έχει ως παίκτης. Δεν θέλω να μπω ασπίδα, αλλά θα δείτε πως θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε και εμείς”.

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο πώς αποκάλεσε μέθυσο τον κομισάριο του ματς με τον ΚΑΟΔ: “Θα ήθελα να πω τι πραγματικά συνέβη. Πρόκειται για προπαγάνδα, δεν είπα ποτέ μέθυσος και αλκοολικός, δεν υπάρχει κανείς. Να σας πω τι είπα και τι συνέβη. Όταν πιέσαμε τη μπάλα και η Δράμα έκανε 8’’, πήγα στον κ. Μούστο, η ερώτηση που έκανα ήταν είστε νηφάλιος; Πρόκειται ξεκάθαρα για προπαγάνδα. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πια. Ο εκφωνητής της ΕΤ3 είπε ότι κάθομαι στον πάγκο και προσβάλω τον Μάρκοβιτς. Δηλαδή όλοι οι προπονητές που κάθονται στον πάγκο στο ΝΒΑ, δεν σέβονται τον αντίπαλο;

Να μας πει η Επιτροπή ποιος ο ρόλος της και τι έκαναν οι διαιτητές. Δεν θέλω να ρίξω νερό στον μύλο της προπαγάνδας. Υπάρχει μια κατάσταση στην Ελλάδα που όλα μεγαλοποιούνται. Έτσι είμαστε σαν λαός. Με προβληματίζει ξεκάθαρα. Οι πρόεδροι και οι παίκτες της ομάδας μας δεν μπορεί να είναι στόχος γιατί είναι κοσμήματα. Και ο εύκολος στόχος είναι ο προπονητής, όχι εγώ, αλλά αυτός που είναι κάθε χρονιά. Δεν έχω πρόβλημα να γίνει κριτική, αλλά αυτό θεωρώ πως είναι πόλεμος”.

Ένταση στην ΚΕΔ – “Ο Μπαρτζώκας είπε μέθυσο τον κομισάριο”

.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε