Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπασινάς: Η Εθνική δεν είναι σύλλογος

Δεν είναι ενοχλημένος από τη μη κλήση του στην Εθνική, ο Μπασινάς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μέσος της Πόρτσμουθ μίλησε για την Εθνική ομάδα αλλά και για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγελος Μπασινάς δεν συμμετέχει τον τελευταίο καιρό στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν κατηγορεί τον Ρεχάγκελ για τη μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday.

 
“Η Εθνική δεν είναι σύλλογος. Ήξερα ότι κάποια στιγμή δεν θα συμμετέχω. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, ούτε προσβλητικό που δεν με καλεί στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής. Αν εκείνος κρίνει στην παρούσα φάση ότι δεν μπορώ να βοηθήσω η απόφαση του είναι σεβαστή.”
 
Ο Μπασινάς δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Πόρτσμουθ και δεν αποκλείει την περίπτωση επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
“Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω σε ομάδα του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου άλλα δύο χρόνια μπάλας σε καλό επίπεδο. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Μαγιόρκα. Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή την ομάδα. Πέρασα πολύ όμορφα, έζησα την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος και έκανα πολλούς φίλους με τους οποίους εξακολουθώ να κρατάω επαφή. Από την Ελλάδα δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση.”
 
Αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχαν γίνει με τον Ολυμπιακό.
 
“Με τον Ολυμπιακό μίλησε ο μάνατζερ μου. Στην Ελλάδα ένα απλό ενδιαφέρον από ομάδα πολλές φορές το μεταφράζουν τα ΜΜΕ ως τετελεσμένο γεγονός. Δεν είναι έτσι. Έγιναν συζητήσεις δεν τα βρήκαμε σε κάποιους σημαντικούς τομείς και έτσι τελείωσε το θέμα. Δεν έγινε κάτι άλλο και δεν υπάρχει κάτι που με έχει ενοχλήσει. Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε