Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπάχα: Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αφρική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μαροκινός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τα όσα πρωτόγνωρα έζησε το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στη Sportday, ο Ναμπίλ Μπαχά:

Για το γκολ:
«Χάρηκα για το γκολ αυτό, διότι μπήκε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ και επειδή ήταν στην εξέδρα η οικογένειά μου, όχι γιατί μπήκε ύστερα από καιρό. Δεν είχα αγχωθεί που δεν είχα σκοράρει τελευταία. Το γκολ είναι θέμα περιόδων. Κάποιες περιόδους σκοράρεις συνέχεια, κάποιες άλλες δεν μπαίνει με τίποτα. Πιστεύω πως έπειτα από αυτό το γκολ, θα έρθουν κι άλλα στα πλέι οφ. Σημασία δεν έχει πώς ξεκινάς τη χρονιά, αλλά πώς την τελειώνεις.

Δεν το θεωρώ απάντηση σε όσους τυχόν με αμφισβήτησαν και δεν γνωρίζω καν αν με αμφισβητούσε ο κόσμος ή ο Τύπος, γιατί δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Μου αρκεί που βοήθησα την ΑΕΚ στο πιο σημαντικό φετινό παιχνίδι της. Είχε πάρα πολλά χρόνια να πάρει έναν τίτλο και χρειαζόταν την “κούπα” αυτή».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ:
«Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν είχαν καλή άποψη για μένα μέχρι χθες (σ.σ.: προχθές), θα διατηρήσουν την ίδια και μετά το γκολ που πέτυχα στον τελικό. Δεν νομίζω ότι μπορώ να τους αλλάξω άποψη με ένα γκολ. Για μένα σημασία έχει ότι με πιστεύει ο προπονητής. Μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, αφού με γνώριζε από την Ισπανία».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ:
«Ο καθένας έχει τον τρόπο του, εγώ έτσι πανηγυρίζω τα γκολ μου».

Για το φτωχό θέαμα του τελικού:
«Όποιος θέλει να δει θέαμα, δεν βλέπει την ΑΕΚ, βλέπει την Μπαρτσελόνα. Αυτό που μετρούσε ήταν ο τίτλος, γιατί τον χρειαζόταν η ομάδα για την ιστορία της. Δεν μας απασχολούσε το θέαμα σ’ αυτό το ματς».

Για το μέλλον του:
«Δεν είναι ώρα να συζητάμε για το μέλλον μου. Εξαρτάται και από τι θέλει η ΑΕΚ και ακόμη δεν γνωρίζω τι θέλει».

Για τα επεισόδια:
«Δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω. Από ό,τι έχω καταλάβει, είναι συνηθισμένα σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Είναι κρίμα πάντως που δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε όπως θέλαμε. Έμοιαζε με ένα οποιοδήποτε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος! Δεν καταλάβαινες ότι ήταν ένας τελικός.

Με τέτοια επεισόδια δύσκολα θα έρχονται ξένοι παίκτες να παίζουν εδώ. Εμένα τουλάχιστον όσοι με ρωτούν, θα τους λέω την αλήθεια. Ότι ζουν με πάθος το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά είναι επικίνδυνο. Δεν μπορώ να τους πω ψέματα.

Εγώ έχω παίξει μπάλα στην Αφρική, την πιο φτωχή ήπειρο του κόσμου. Αυτά δεν τα έχω ζήσει ούτε στην Αφρική!».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε