Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Mπάχα: Ο Φερέιρα μου αυξάνει την όρεξη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την επιθυμία να παίξει και να σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό του πρώην προπονητή του εξέφρασε ο Ναμπί Μπάχα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ματέος: “Περήφανος που ο Χιμένεθ πιστεύει σε μένα”. Δικαίωση για Αραούχο. Γεμίζουν τα ταμεία.

1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΑΕΚ από την υπόθεση του Αραούχο

“Όταν είχα προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα (στην Μάλαγα) είχα την ατυχία να μην παίζω. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις γκολ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, να σκοράρεις σε ντέρμπι, αλλά η παρουσία του Φερέιρα που αυξάνει την όρεξη”, είπε αρχικά ο Μαροκινός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.
 

Ο Μπάχα μίλησε επίσης:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλές. Μου αρέσουν οι εγκαταστάσεις, ήξερα από πριν και τον προπονητή, γενικά είναι πολύ καλές».
 
Για το ρόλο του Χιμένεθ στη μεταγραφή του: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Χιμένεθ. Αυτός μου τηλεφώνησε, αυτό μου εξήγησε τι γίνεται και με έπεισε να έρθω».
 
Για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος περιμένει πολλά γκολ από αυτόν: «Πάντα περιμένουν από τους επιθετικούς να πετύχουν γκολ. Θα δουλέψω πολύ μέσα στο γήπεδο και μακάρι να πετύχω πολλά τέρματα».
 
Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει μαζί με τον Ματέος: «Είμαστε έτοιμοι. Αν αποφασίσει ο προπονητής, είμαστε έτοιμοι».
 
Για τις πληροφορίες που του έδωσε ο Εντίνιο: «Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε πόσο πολύ υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα».
 
Για το αν αισθάνεται περίεργα που αποκτήθηκε ως δανεικός: «Δεν είμαι δανεικός. Και από την στιγμή που είμαι παίκτης της ΑΕΚ, θα υπερασπιστώ τα χρώματα της μέχρι θανάτου, προκειμένου να είναι πρώτη».
 
Ματέος: “Περήφανος που με πιστεύει Χιμένεθ”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε και ο Νταβίντ Ματέος που τόνισε ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ στο πρόσωπό του, η οποία τον έκανε περήφανο.
 
Αναλυτικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε:
 
Στις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και από την πρώτη στιγμή είμαι πολύ καλά».
 
Στον ρόλο του Χιμένεθ: «Γέμισα υπερηφάνεια γνωρίζοντας πως ο κύριος Χιμένεθ πιστεύει σε μένα. Και θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».
 
Στην ετοιμότητά του, ενόψει Παναθηναϊκού: «Εξαρτάται από τον προπονητή. Αν κρίνει πως είμαστε έτοιμοι, εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».
 
Στο αν μίλησε με τον Μουρίνιο, πριν φύγει από τη Ρεάλ: «Σίγουρα είχα πολλές προτάσεις από Ισπανία και Σκωτία. Συζήτησα με τον προπονητή, ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ».
 
Στο αν θέλει να μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ: «Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Αν θα μείνω του χρόνου, δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να δουλέψω σκληρά και μόλις τελειώσει η σεζόν να αποφασίσει η Ρεάλ τι θέλει να κάνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε